DØDE: 27-åringen havnet i koma og døde to måneder senere etter det som skulle være en enkel rutineoperasjon. Foto: Privat / Instagram
DØDE: 27-åringen havnet i koma og døde to måneder senere etter det som skulle være en enkel rutineoperasjon. Foto: Privat / Instagram

Tidligere Miss Brasil døde etter operasjon

En rutineoperasjon fikk fatalt utfall for tidligere Miss Brasil, Gleycy Correia (27).

I 2018 fikk Gleycy Correia (27) titlene Miss Costa del Sol og Miss Brasil, og har siden jobbet som modell og influenser.

Nå sørger Brasil tapet av den tidligere missedronningen, som sovnet inn mandag.

– Vi er i dyp sorg etter tapet, sa pastor Lidiane Alves til The Washington Post.

Det var i april Correia skulle gjennomføre en såkalt tonsillektomi, altså fjerning av mandlene. Operasjonen betenges vanligvis som en ufarlig rutineoperasjon, med estimert dødelighet på én av mellom 10.000 og 40.000 – men for modellen fikk operasjonen et fatalt utfall.

Fem dager etter at operasjonen var utført fikk Correia indre blødninger og havnet i koma. 27-åringen kom aldri tilbake til bevissthet, og døde mandag av nyresvikt.

Miss Brasil-vinneren ble begravet tirsdag, omgitt av familie og venner.

– Gud valgte i dag å hente vår prinsesse. Hun vil bli dypt savnet, men hun vil nå lyse opp himmelen med smilet sitt. Hun fylte livet med mening og etterlater seg kjærlighet i oss, skrev familievenn og pastor Jak Abreu.

Relatert