STREIK: Flere av passasjerene til Norwegian kan bli rammet av den pågående flystreiken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.
STREIK: Flere av passasjerene til Norwegian kan bli rammet av den pågående flystreiken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.

Flystreiken fortsetter – Norwegian og Widerøe kansellerer flere flygninger

Totalt elleve flyginger i Norge er tirsdag morgen påvirket av streiken. Det gjelder fem rundturer hos Norwegian og én flygning hos Widerøe, ifølge Dagbladet.

– Vi har kansellert fem rundturer fra Gardermoen i dag som følge av flyteknikerstreiken, sier presseansvarlig i Norwegian, Andreas Hjørnholm, til Dagbladet/Børsen.

Flygningene som er kansellert skulle tur/retur til London, Alicante, København, Edinburgh og Murcia i Spania, altså til sammen ti flygninger.

Widerøe sier til samme avis at de har kansellert én flygning som skulle startet i Tromsø, fløyet til Alta, Kirkenes og Vadsø før det skulle tilbake til Tromsø igjen.

– Vi hadde forsinkelser og kanselleringer i går. I dag er det foreløpig én flyging som er kansellert. Den går fra Tromsø, via Alta til Kirkenes og videre til Vadsø, så tilbake til Tromsø, sier kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli til avisen.

SAS melder tirsdag morgen at de foreløpig ikke har måttet kansellere noen flygninger.

(NTB).