SLUTT: Mayoo Indiran og Therese Sivertsen under finalefesten for Kompani Lauritzen. Nå har paret gått hver til sitt. Foto: Terje Pedersen / NTB
SLUTT: Mayoo Indiran og Therese Sivertsen under finalefesten for Kompani Lauritzen. Nå har paret gått hver til sitt. Foto: Terje Pedersen / NTB

Brudd mellom Mayoo Indiran og kjæresten

GOD KVELD NORGE (TV 2): Mayoo Indiran og Therese Sivertsen skiller lag.

Før innspillingen til Kompani Lauritzen i fjor, kunne Indiran avsløre at han hadde en kjæreste som ventet på ham hjemme. Men hvem kjæresten var, forble en hemmelighet litt til.

Therese Siversen og Mayoo Indiran åpnet opp om forholdet i God kveld Norge:

– Vi møttes via en felles venninne som jeg ble kjent med på trening. Så ble jeg kjent med Therese gjennom henne, og så begynte vi å henge mer og mer sammen, sa Indiran til God kveld Norge.

– Det er vondt

Mayoo Indiran repostet storyen og meldingen til Therese Sivertsen på Instagram. Foto: Skjermdump
Mayoo Indiran repostet storyen og meldingen til Therese Sivertsen på Instagram. Foto: Skjermdump

Det var Therese Sivertsen som la ut nyheten i sin instagramhistorie mandag kveld klokken ti.

Hun postet et svart-hvitt-foto av dem som omfavner hverandre foran et speil mens hun fotograferer. På bildet har hun limt teksten:

«Jeg og Mayoo har gått fra hverandre. Det er vondt. Veldig vondt. Og jeg setter pris på at jeg får sørge i fred, vær så snill.»

Indiran har sitert den samme posten i sin historie.

Vil unngå spekulasjoner

Indiran forteller til God Kveld Norge at bruddet er både vondt og trist.

– Det er trist at ting ikke blir som man ser for seg, men at det er en del av livet.

Han forteller videre at han håper folk slutter å trekke konklusjoner og spekulerer i privatlivet deres.

– Jeg er utrolig glad i henne og ønsker henne alt godt i livet.

Indiran avslutter med å si at han lærer og utvikler seg, og at han håper han kan ta med seg lærdom også fra dette kapittelet videre i livet.

Samboere

Indiran og Sivertsen var allerede samboere da de sto frem med forholdet i oktober i fjor, etter at han flyttet inn i hennes leilighet på Grefsen i Oslo.

Selv hadde han egentlig tenkt å være singel en stund, men med Sivertsen var det så full klaff at de planene gikk i vasken.

– Det som er så merkelig, er at jeg kjenner på den 16-årsforelskelsen igjen. Jeg har endelig møtt en som forstår seg på meg. Hun eier ikke sjalusi noe jeg syns er utrolig viktig, hun er reflektert og smart, og vi snakker samme språk når det kommer til det å slappe av, sa Indiran i oktober.