AVLYSER: Justin Bieber forteller at han har vært nødt til å avlyse konserter fordi han har fått påvist Ramsay Hunt syndrom. Foto: Angela Weiss
AVLYSER: Justin Bieber forteller at han har vært nødt til å avlyse konserter fordi han har fått påvist Ramsay Hunt syndrom. Foto: Angela Weiss

Justin Bieber åpner opp om diagnose

GOD KVELD NORGE (TV 2): – Som dere kan se, så blinker ikke dette øyet. Jeg kan ikke smile på denne siden av ansiktet mitt, neseboret vil ikke bevege seg, sier stjernen.

I en ny video på Instagram åpner Justin Bieber (28) opp om diagnosen han har fått påvist, som har gjort at han har måttet avlyse flere konserter.

– Jeg ville oppdatere dere på hva som har skjedd. Som dere sikkert kan se fra ansiktet mitt, har jeg dette syndromet kalt Ramsay Hunt syndrom. Det er fra et virus som angriper nerven i øret mitt og ansiktsnervene mine, forteller stjernen.

Videre sier han at det har resultert i at deler av ansiktet hans er lammet.

Fysisk ikke i stand til å opptre

– Som dere kan se, så blinker ikke dette øyet. Jeg kan ikke smile på denne siden av ansiktet mitt, neseboret vil ikke bevege seg. Så det er full lammelse på denne siden av ansiktet mitt, sier Bieber mens han viser frem mangelen på bevegelse.

Han forteller også at dette er grunnen til at han har kansellert konsertene sine i Toronto, da han fysisk ikke er i stand til å opptre.

– Dette er ganske alvorlig, som dere kan se. Jeg skulle ønske det ikke var tilfelle, men det er tydelig at kroppen min forteller at jeg må bremse ned, og jeg håper dere forstår.

Artisten sier han skal bruke tiden til å bare hvile og slappe av, for så å komme tilbake på topp senere.

Kommer til Trondheim

– Jeg elsker dere, takk for at dere er tålmodige med meg. Jeg kommer til å bli bedre. Jeg vet ikke hvor lang tid det kommer til å ta, men det kommer til å gå bra, sier han til fansen.

Bieber avslutter videoen med å fortelle at han stoler på Gud og at alt som skjer, skjer av en grunn.

28-åringen skulle egentlig ha to konserter i Toronto 7. og 8. juni, men måtte altså avlyse begge grunnet sykdom. De neste konsertene som er planlagt i New York i starten av neste uke, er foreløpig ikke avlyst.

Justin Bieber skal etter planen stå på scenen i Trondheim den 7. august, under Trondheim Sommertid 2022.

Relatert