FORLOVET: Isabelle Ringnes Foto: Håkon Mosvold Larsen /NTB scanpix
FORLOVET: Isabelle Ringnes Foto: Håkon Mosvold Larsen /NTB scanpix

Isabelle Ringnes er forlovet: – Aldri følt meg mer lykkelig

GOD KVELD NORGE (TV 2): Ringnes har funnet lykken på ny med Bellona-leder.

Tech-gründer Isabelle Ringnes (33) avslører at hun er blitt forlovet med Skage Grønneberg, som jobber som leder for næringslivsavdelingen hos miljøstiftelsen Bellona.

På Instagram forteller hun at det er nøyaktig ett år siden de var på sin første date, som fant sted langs Akerselva.

– Du overrasket med gummibåten Tropicana i sekken som du tenkte ville bidra til et «kortreist eventyr i lys av de store nedbørsmengdene»😅Tropicana sprakk med et smell da vi blåste henne opp, så det ble aldri rafting ned Akerselva den dagen, skriver Ringnes.

Datteren av forretningsmannen Christin Ringnes, har i flere år vært i offentligheten. I 2020 ble det kjent at hun og hennes tidligere forlovede Bjørn Erik Ihlen, hadde gått hvert til sitt.

I 2021 bekreftet hun til Se og Hør at hun hadde funnet lykken på ny, men ville ikke avsløre hvem det var.

Ringnes forteller nå på Instagram at hun og Grønneberg ble forlovet i Frankrike, og at frieriet spilte på opplevelser fra det første møte ved Akerselva:

– Nøyaktig ett år senere var du bestemt på å gjennomføre båttur, denne gangen med robåt i Paris.Midt i kanalen ba du meg om å snu meg, og plutselig sto du på ett kne😭💍Jeg har aldri følt meg mer lykkelig og heldig for at jeg får tilbringe resten av mitt liv beriket med din humor, kjærlighet, omsorg, eventyrlyst, integritet, lojalitet og inspirasjon. Jeg elsker deg og vår felles fremtid ❤️💍

Relatert

Mer innhold fra TV 2