Slagsmål i Oslo – vitner så mann med øks

Politiet rykket ut til Grønland torg i Oslo i forbindelse med en slåsskamp. Vitner skal ha observert en øks hos en av de involverte.

– Det har vært et slagsmål hvor et ukjent antall personer har løpt fra stedet etter hendelsen. Vi er nå i søk i nærområdet etter fem til ti personer, sier operasjonsleder Tor Guldbrandsen.

Politiet er i kontakt med flere vitner og involverte på stedet.

– Vi har kontakt med et par personer som har informasjon om hendelsen, men ingen av dem skal være alvorlig skadd. Den ene personen har et lite kutt over nesen, sier operasjonslederen.

Unge voksne

Det er unge voksne som er involvert i hendelsen, alle menn, ifølge politiet.

– Vitnene har også sett at én av de involverte bar på en øks. Vi har ikke funnet våpen på stedet, heller ikke en øks, sier Guldbrandsen.

Politiet jobber på stedet med undersøkelser og avhør av vitner.

– Dette har skjedd sentralt på Grønland hvor det er mye folk i omløp. Vi jobber med å avhøre vitner, sporsikring, søk etter personer og med å hente inn videoovervåkning, sier han.

I kontakt med to personer

Innledningsvis ble det meldt om et masseslagsmål med opptil ti personer involvert. Politiet jobber med avklare et sikkert antall.

Cirka klokken 15.45 skriver politiet at de har kommet i kontakt med to personer som var involvert i hendelsen.

– Den ene av disse hadde et kutt over nesa som ble undersøkt på stedet, står det i meldingen.

De øvrige involverte hadde forlatt stedet før politiet kom, skriver de.

– Vi har søkt i området, men har ikke kommet i kontakt med flere involverte. Heller ikke opplysninger om skadde. Åstedet er nå undersøkt, og vitner avhørt. Politiet oppretter sak, avslutter de.