GIFT: Etter to år som kjærester, ble Brooklyn Beckham og Nicola Peltz offisielt mann og kone i helgen. Foto: Vianney Le Caer / AP / NTB
GIFT: Etter to år som kjærester, ble Brooklyn Beckham og Nicola Peltz offisielt mann og kone i helgen. Foto: Vianney Le Caer / AP / NTB

Kritikken hagler etter gigabryllup

David Beckhams eldste sønn får gjennomgå etter millionbryllupet.

I helgen giftet Brooklyn Beckham (23) seg med den amerikanske skuespillerkjæresten Nicola Peltz i et kjendistungt bryllup i Palm Beach, Florida.

Det meldte en rekke amerikanske medier.

Bryllupet strakk seg over flere dager, og på gjestelisten sto kjendiser som Eva Longoria, Serena Williams og Gordon Ramsey, ifølge People Magazine.

Kostet millioner

Det britiske tabloidavisen Daily Mail skriver at det ekstravagante bryllupet hadde en prislapp på 3 millioner pund, noe som tilsvarer over 30 millioner norske kroner.

Blant annet skal gjestene ha hatt fri tilgang til flasker av Bollinger-champagne. En flaske skal ha en prislapp på over 2000 kroner.

Ifølge The Mirror var det rapstjernen Snoop Dog som var kveldens DJ.

Dette får sosiale medier til å reagere kraftig. Særlig i lys av krigen i Ukraina, og at både USA og Storbritannia prøver å gjenoppbygge økonomien etter pandemien.

«Bryllup er fantastisk, men jeg får en bismak av at bryllupet kostet 3 millioner pund når så mange mennesker har det så tøft nå. Det ville vært en fantastisk gest å hatt et mindre bryllup, og donert resten av pengene til veldedighet i stedet», skriver en på Twitter.

God for milliarder

«Mens millioner av innbyggere i Storbritannia lurer på hvordan de skal ha råd til mat, ha strøm i husene sine og reise til jobb, har Brooklyn Beckham giftet seg med sin milliardarving-forlovede i et bryllup til tre millioner pund», skriver en annen.

Brooklyn Beckhams forlovede Nicola Peltz er datteren til businessmogulen Nelson Peltz og modellen Claudia Heffner. Peltz er angivelig god for 1,6 milliarder dollar, ifølge Forbes.

Det har foreløpig vært stille i sosiale medier fra både Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, Victoria og David Beckham. Ingen av dem har så langt kommentert verken bryllupet eller kritikken rundt kostnadene.

Relatert