SERIE A: Dejan Kulusevski var en åpenbaring i Parma, men har slitt mer i Juventus. Foto: Reporter Torino / IPA
SERIE A: Dejan Kulusevski var en åpenbaring i Parma, men har slitt mer i Juventus. Foto: Reporter Torino / IPA

Fotballryktene: – Liverpools stjernekjøp bekreftes søndag

Luis Díaz er så godt som klar for Liverpool, mens en svenske er på vei til Tottenham. Her er søndagens fotballrykter!

Sky Sports skriver at Tottenham er i forhandlinger med Juventus om å hente duoen Dejan Kulusevski (21) og Rodrigo Bentancur (24). Den førstnevnte svensken vil da signere en låneavtale med opsjon på kjøp, mens Spurs skal ha bydd 300 millioner kroner for en permanent overgang for uruguayanske Bentancur.

ESPN skriver også at Spurs også ute etter Brightons midtbanespiller Yves Bissouma.

Luis Diaz ble søndag bekreftet klar for Liverpool. Les mer her.

Sky Sports skriver også at Newcastle har fått et bud på 120 millioner kroner avslått på forsvarsspiller Dan Burn. Brighton skal ønske seg nærmere 150 millioner kroner for den høye høyrebacken.

The Athletic skriver at Manchester Uniteds Donny van de Beek har bestemt seg for å dra på lån til Everton. Det er ventet at Frank Lampard vil bli presentert som ny manager for Merseyside-klubben innen kort tid. Crystal Palace skal også ha vært interesserte i å låne nederlenderen.

Ifølge The Sun har West Ham lagt inn et bud på omkring 600 millioner kroner for Leeds-spiller Kalvin Phillips. The Hammers skal også ha fått et bud på lagkameraten Raphinha avslått av Yorkshire-klubben, ifølge 90 Min.

Daily Mail skriver at alt er klart for at Wout Weghorst blir ny Burlney-spiss. Den høyreiste nederlenderen erstatter dermed Chris Wood, som gikk til Newcastle tidligere i overgangsvinduet.

Relatert