På vei bort? Manchester United-manager Ralf Rangnick vil selge trøbbel-trio. Foto: PETER CZIBORRA
På vei bort? Manchester United-manager Ralf Rangnick vil selge trøbbel-trio. Foto: PETER CZIBORRA

Fotballryktene: – United vil kvitte seg med «trøbbel-trio»

Samtidig som de har gitt opp Erling Braut Haaland. Her er lørdagens fotballrykter!

Manchester United har gitt opp kampen om Erling Braut Haaland (21). Ifølge ESPN ønsker Haaland selv en overgang til Real Madrid i sommer, og United ser nå på andre spillere.

Forsterkninger kan Manchester United så absolutt trenge dersom rapportene fra Bild og Mirror stemmer. Ifølge den tyske avisen ønsker nemlig manager Ralf Rangnick å kvitte seg med Paul Pogba (28), Anthony Martial (26) og Edinson Cavani (34). Trioen skal ha for stor innflytelse i United-garderoben, og har en negativ effekt på stemningen i laget.

Fiorentinas Dusan Vlahovic drømmer om en overgang til Premier League. Arsenal har vært koblet til 21-åringen, men ifølge La Repubblica foretrekker Vlahovic en fremtid i Manchester City.

Raheem Sterling (27) var egentlig interessert i en låneavtale med Barcelona, men Manchester City-stjernen har nå lagt det på is etter at den spanske giganten hentet Ferran Torres (21) tidligere denne måneden. Det melder Athletic.

Arsenal kommer til å tilby Mikel Arteta en ny toårskontrakt i løpet av denne sesongen. Grunnen skal ifølge Daily Mail være at Arsenal vil stoppe Manchester City i jakten på en eventuell erstatter for Pep Guardiola. Arteta skal nemlig være på blokken til Manchester-klubben.

Hvem som blir den neste manageren i Everton er fremdeles uklart. Wayne Rooney har vært koblet til jobben, men de siste rapportene vitner om uenighet i Everton-ledelsen. Det skal være delte meninger om Rooney er rett mann. Det melder The Sun.

Den argentinske angriperen Julian Alvarez (21) er svært nærme en overgang til Manchester City fra River Plate. Det skal være snakk om en femårskontrakt, men Alvarez vil bli i den argentinske klubben frem til juni før han drar til England. Det melder The Guardian.

Liverpool vil kjempe for signaturen til Borussia Monchengladbach-spiller Denis Zakaria. Det blir en kamp mot Bayern München og Borussia Dortmund, en kamp Merseyside-klubben er villig til å ta, ifølge ESPN.

Tottenham og Wolverhampton er ifølge Athletic nære en enighet om en overgang for Adama Traoré (25).

Manchester United er interessert i å hente Marseille-spiller Boubacar Kamara (22). Det melder Corriere dello Sport, gjengitt av Sport Witness. Roma har også franskmannen på ønskelisten.

Relatert