TIL PREMIER LEAGUE? Christian Eriksen har fått tilbud. Foto: MARCO BERTORELLO
TIL PREMIER LEAGUE? Christian Eriksen har fått tilbud. Foto: MARCO BERTORELLO

Fotballryktene: – Har tilbudt Eriksen kontrakt

Christian Eriksen kan returnere til Premier League. Her er mandagens fotballrykter!

Christian Eriksen har ikke spilt fotball siden han falt om på banen under EM-kampen mot Finland. Reglene i Serie A hindret Eriksen fra å gjøre comeback, men i England kan han spille med pacemaker. Nå har Brentford, som både har dansk manager og flere danske spillere i troppen, tilbudt Eriksen en seksmånederskontrakt med opsjon på ytterligere ett år. Det skriver The Athletic.

Roberto Martínez kan få en sjokkretur til Everton, ifølge Daily Mail. Den belgiske landslagstreneren blir vurdert som erstatter for Rafael Benítez som fikk sparken søndag. Martínez fikk sparken som Everton-manager i 2016.

Men mens de venter på å få en ny manager på plass, vil Duncan Ferguson og Leighton Baines lede Everton inntil videre, ifølge Football Insider.

Newcastle vurderer å legge inn bud på PSG-keeper Keylor Navas, men klubben ønsker ikke å la 35-åringen gå. Det melder Daily Mail.

Samtidig har Manchester Uniteds Donny van de Beek (24) avslått en låneavtale med Newcastle på grunn av deres dårlige plassering i Premier League, ifølge The Telegraph.

Chelsea er interessert i å hente Layvin Kurzawa (29) fra PSG. Premier League-klubben ønsker å hente forsvarspilleren på en låneavtale, melder overgangsekspert Fabrizio Romano.

Mye tyder på en permanent overgang for Chelseas Armando Broja (20) til Southampton, ifølge The Guardian. Spissen har vært på lån i Southampton siden starten av sesongen, og har så langt scoret fem mål.

Mens Chelsea er i dialog med Reims om en overgang for Hugo Ekitike (19) til sommeren.

Juventus er interessert i å hente Anthony Martial (26) fra Manchester United, og vurderer å legge inn et bud i løpet av januar, ifølge italienske Calciomercato.

Ifølge spanske Sport blir det enten en overgang til Manchester United eller Juventus for Barcelonas Ousmane Dembélé (24). Chelsea og Bayern München er ikke lenger med i vurderingen.

Ronald Araujo (22) er på radaren til Manchester United, Liverpool og Chelsea. Forsvarsspilleren er foreløpig ikke enig med Barcelona om en ny kontrakt, ifølge Marca.

Manchester United ønsker seg Borussia Monchengladbachs midtbanespiller Denis Zakaria, og nå er den tyske klubben villig til å selge 25-åringen i januarvinduet. Det melder Kicker, gjengitt av The Mirror.