Fotballryktene: – Haaland vil koste 3,5 milliarder kroner

Det spekuleres i noen helt vanvittige summer for å kjøpe Erling Braut Haaland. Sjekk søndagens fotballrykter her!

Real Madrid eller Barcelona må bruke vanvittige 350 millioner euro, eller rundt 3,48 milliarder kroner totalt, for å sikre seg Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund. Den summen inkluderer overgangssummen, 21-åringens lønn i løpet av en seksårsperiode og betaling til spisstjernens far og agent Mino Raiola. Det skriver den spanske avisen Marca i sitt hovedoppslag søndag.

Chelsea må øke sitt opprinnelig bud fra 330 millioner kroner til 600 millioner kroner om de skal få ønsket om å signere Frenkie de Jong fra Barcelona i oppfyllelse. 24-åringen er også ønsket av Bayern München, rapporterer katalanske El Nacional.

Leeds Uniteds engelske midtbanespiller Kalvin Phillips er sterkt ønsket av Liverpool. Leeds ønsker imidlertid aller mest å selge 26-åringen til en utenlandsk klubb. Både PSG, Bayern München og Real Madrid har Leeds-profilen på ønskelisten, melder samme El Nacional.

Mohamed Salah står fast på kravet om en lønn på fire millioner kroner i uken for å signere en ny kontrakt med Liverpool. Den opprinnelige avtalen går som kjent ut sommeren 2023, melder Mirror.

Barcelona jobber knallhardt i kulissene i et forsøk på å sikre seg Liverpool-stjernen Roberto Firmino. Men Barcelona vil ikke betale mer enn omlag 200 millioner kroner for den brasilianske angriperen, melder El Nacional.

Paris St-Germain-sjef Mauricio Pochettino er ønsket som ny manager i Manchester United til sommeren, men nå skal en ukjent europeisk storklubb kommet på banen og vil friste argentineren til å overta dem. Det er ikke kjent hvilken klubb den tidligere Spurs-sjefen skal ha vært i samtaler med, ifølge Telegraph.

Christian Eriksen er tilbake etter hjerteproblemene og håper på å kunne signere for en klubb i Premier League i løpet av kommende uke. Det er ikke kjent hvilken klubb 29-åringen er på vei til, melder Times.

Arsenal skal være i samtaler med tidligere Chelsea-spiss Diego Costa om en overgang i januar. Det er ventet at 33-åringen vil forlate Atletico Mineiro denne måneden, melder Goal.com.

West Ham får knallhardt kamp om å sikre seg Manchester United-profilen Jesse Lingard til sommeren. Nyrike Liverpool er nemlig villig til å tilby 29-åringen en gigantlønn for å signere for dem, melder Star.

Inter Milans kantspiller Ivan Perisic er ønsket av Chelsea. Thomas Tuchel ønsker seg Inter-spilleren etter skaden på Ben Chilwell, melder Mirror.

Relatert