HOVEDGJEST: Rockemusikeren Øystein Greni er hedersgjest i sesongens tredje episode av Hver gang vi møtes. Foto: Vegard Breie/ TV 2
HOVEDGJEST: Rockemusikeren Øystein Greni er hedersgjest i sesongens tredje episode av Hver gang vi møtes. Foto: Vegard Breie/ TV 2

Trill terningen når Øystein Greni hylles i Hver gang vi møtes

I lørdagens episode av Hver gang vi møtes er det Bigbang-vokalist Øystein Greni (47) som er hedersgjest. Trill terningen og gi ditt terningkast på låtene!

Øystein Greni er låtskriver og frontfigur i Bigbang, og anses å være et av våre største rockemusikere i norsk musikkhistorie.

Bigbang har gjennom sin nesten 30 år lange karriere gitt ut elleve plater, og de er nominert til Spellemannpisen en rekke ganger.

Rockbandet består i dag av Greni på gitar, Olav Olsen på trommer og Nikolai Hængsle på bass og keyboard. Et av Bigbangs mest kjente låter er «Girl in Oslo» og «Wild Bird».

Bandet ble startet i 1992, men de begynte ikke å turnere før i 1999. Fra det året og frem til 2013 reiste de rundt og holdt konserter for fans i både inn- og utland. Bigbang er et svært ettertraktet live-band med sin elleville energi og formidlingsevne på scenen.

I 2017 ga Greni ut sitt første og foreløpig eneste soloalbum, «Pop Noir».

På lørdag er det Greni og som skal hylles i Hver gang vi møtes. Under kan du gi din vurdering på hva du synes om tolkningene til de andre artistene.

Hvilken låt er din favoritt? Trill terning på artistene under!

Relatert