19-årige Emilie Bragstad er ettertraktet blant utenlandske klubber. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN
19-årige Emilie Bragstad er ettertraktet blant utenlandske klubber. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Opplysninger til TV 2: RBK-talent nærmer seg tysk storklubb

Flere utenlandske klubber har vært i dialog for å hente Emilie Bragstad (19). Bayern München skal være favoritten til å sikre seg stoppertalentet.

TV 2 får opplyst at det langt på vei er enighet mellom den tyske Bundesliga-klubben og 19-åringens representant i forhandlingene.

Avisa Nidaros har tidligere omtalt interessen fra den tyske storklubben og at det har vært forhandlinger mellom Bayern og Bragstad.

19-åringens kontrakt med Rosenborg utløper ved nyttår. Den 188 centimeter høye midtstopperen er ettertraktet blant utenlandske klubber og flere har vist interesse for å hente henne.

TV 2 får opplyst at i tillegg til Bayern München, har én annen tysk klubb og to engelske klubber også har vært i dialog om å hente 19-åringen.

– Det er ikke signert noen kontrakt så langt. Det skjer nok snart, skriver Jens Wenzl, Bragstads agent, i en SMS til TV 2 om Bragstads fremtid.

Han ønsker ikke kommentere saken ytterligere.

Bragstad debuterte i Toppserien allerede som 15-åring for Trondheims-Ørn i oktober 2017.

19-åringen har fire sesonger bak seg i Toppserien og har vært en sentral spiller for Trondheims-Ørn og senere Rosenborg.

Denne sesongen endte hun med 19 kamper og tre mål for serietoeren.

Midtstopperen ble også tatt ut på A-landslaget i høst og fikk debuten da hun ble byttet inn for Tuva Hansen i det 85. minutt i 10-0-seieren mot Armenia i VM-kvalifiseringen.

Relatert