RBK-AKTUELL: Kjetil Rekdal er ett av navnene på blokka til Rosenborg. Foto: Tor Erik Schrøder
RBK-AKTUELL: Kjetil Rekdal er ett av navnene på blokka til Rosenborg. Foto: Tor Erik Schrøder

Rosenborg har tatt kontakt med HamKam om Kjetil Rekdal

Trønderne har informert den nyopprykkede klubben om at Kjetil Rekdal er en av kandidatene som vurderes på Lerkendal.

Rosenborg har i dag tatt kontakt med HamKam og gitt beskjed om at Kjetil Rekdal er en av kandidatene de vurderer som ny hovedtrener, det bekrefter daglig leder Bent Svele i HamKam til TV 2.

Ifølge TV 2s opplysninger har Kjetil Rekdal det siste døgnet vært i flere møter med hele styret i Rosenborg, styreleder Ivar Koteng, daglig leder Tove Moe Dyrhaug og sportssjef Mikael Dorsin.

Rekdal har sammen med agent Morten Wivestad forflyttet seg fra Østlandet til Trondheim og tilbake i bil det siste døgnet, får TV 2 opplyst.

Etter et utrolig drama i kulissene, er det nå klart at Miloš Milojević ikke blir Rosenborgs neste trener, og Rekdal seiler nå opp som ett av de heteste navnene.

Har klausul

TV 2 er dessuten kjent med at Rekdal har en klausul i kontrakten sin som gjør at han kan forlate HamKam - mot en allerede avtalt kompensasjon - dersom «klubber på en viss størrelse» viser interesse.

Dette bekreftet også Bent Svele til TV 2 tidligere fredag.

– Vil Rosenborg falle inn under den kategorien?

– Vi kan vel anta at det er det, bekrefter han.

Kjetil Rekdals kontrakt med HamKam varer i ytterligere ett år. 53-åringen ledet i år HamKam til et mektig imponerende opprykk fra 1. divisjon.

Håper fortsatt på Knutsen

Slik TV 2 forstår det er Rekdal en av flere kandidater Rosenborg vurderer.

Fortsatt håper store deler av Rosenborg-styret at Kjetil Knutsen skal bestemme seg for å si ja til trønderne. Bodø/Glimt-treneren har varslet en avgjørelse i løpet av kort tid.

TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med styreleder Ivar Koteng og sportssjef Mikael Dorsin fredag. Ingen av de har svart på TV 2s henvendelser.