UTSETTES: Flere har sett seg nødt til å utsette konsertene sine i Norge, som følge av pandemien. Foto: Chris Pizzello
UTSETTES: Flere har sett seg nødt til å utsette konsertene sine i Norge, som følge av pandemien. Foto: Chris Pizzello

Flere konserter i Norge utsettes

GOD KVELD NORGE (TV2): 10. desember skulle den nederlandske DJ-legenden Tiësto stått på scenen i Forum Expo, sammen med norske Matoma.

Tiësto skulle egentlig stått på scenen i Forum Expo neste fredag, men på grunn av koronasituasjonen er konserten utsatt til desember 2022, skriver Byas.

– Dessverre har pandemien satt en foreløpig brems for disse arrangementene nå i 2021, men vi har allerede fått sikret nye konsertdatoer i 2022 og vi har begynt å glede oss, sier arrangør Øyvind Ekeland i en pressemelding.

– Liten pris å betale

Ekeland forteller også at konserten er utsolgt.

– Da er det selvsagt litt kjipt, men det er en liten pris å betale at ventetiden bare blir litt lengre. Vi gleder oss i hvert fall enormt til fullsatt konsert og enormt trøkk når det smeller i 2022, sier han videre.

Momentium utsetter også sin konsert i Ålesund, som egentlig skulle vært arrangert i storhallen 11. desember. Den blir utsatt med ett år, og blir arrangert 10. desember 2022.

– Uoversiktlig situasjon i Norge

Også konsertene i Trondheim og Stavanger er utsatt.

– Dessverre så har pandemien satt en foreløpig brems for disse arrangementene nå i 2021, men vi har allerede fått sikret nye konsertdatoer i 2022, skriver Momentium i en pressemelding.

– Det er en krevende og uoversiktlig situasjon i Norge og resten av verden nå, på grunn av den nye omikron-varianten. Derfor var vi nå nødt til å flytte disse konsertene, skriver de videre.

Relatert