SUKSESS: Den britiske superstjernen Adele gjør stor suksess med sitt første album siden 2015. Foto: TOLGA AKMEN
SUKSESS: Den britiske superstjernen Adele gjør stor suksess med sitt første album siden 2015. Foto: TOLGA AKMEN

Knuser alle rekorder med sitt nye album

Adele sitt første album på seks år gjør massiv suksess.

19. november lanserte Adele sitt etterlengtede album «30». Da hadde det vært stille fra superstjernen siden forrige album kom i 2015, og ny musikk var derfor svært etterlengtet fra fansen.

Nå viser det seg at albumet knuser alle rekorder, og har kapret tittelen som det raskest selgende albumet i 2021 både i USA og i Storbritannia.

Det skriver CNN.

Førsteplass i seks uker

Og det tok bare tre dager før Adele hadde knust rekorden i USA. Det skjedde etter at hun solgte over 660.000 eksemplarer av sitt nye album.

Albumets ledende singel «Easy on Me» har ligget på førsteplass i Storbritannia i seks uker, etter at den slo rekorden for den mest strømmede singelen i løpet av én uke.

Det etterlengtede albumet har mottatt blandede tilbakemelding fra kritikerne. Her hjemme har NRK og VG gitt terningkast fire, mens Dagbladet har trillet en femmer.

– Dette er mitt album

I et intervju med Vogue har den britiske superstjernen forklart at albumet er hennes måte å forklare skilsmissen fra mannen til deres felles sønn.

– Albumet er sensitivt for, bare med tanke på hvor mye jeg elsker det. Jeg har alltid sagt at «21» ikke tilhører meg lengre. Alle andre tok det inn i hjertet sitt, men jeg kommer ikke til å gi slipp på dette. Dette er mitt album, sa hun i intervjuet.

Relatert