Etterlyser vitner etter voldshendelse i Sandnes i oktober

En mann i 30-årene ble skadd utenfor utestedet Megleren i Sandnes 10. oktober i år. Nå etterlyser politiet vitner til hendelsen.

10. oktober i år var det en voldshendelse utenfor utestedet Megleren i Sandnes i Rogaland.

En mann i 30-årene ble skadd, og ble liggende på bakken utenfor utestedet. En person på stedet meldte fra om hendelsen, og mannen ble tatt med til Stavanger universitetssykehus i ambulanse.

– Det skal ha oppholdt seg flere personer i området i det aktuelle tidsrommet, og vi er interessert i å komme i kontakt med disse, sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder ved etterretning og etterforskning i Sandnes.

Politiet har opprettet undersøkelsessak på hendelsen, og mener det er flere personer som var til stede denne natten som kan ha interessante opplysninger.

– Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med to kvinner i alderen 20-30 år som formentlig har vært ute på byen sammen den aktuelle kvelden, sier Vorland.

Den ene kvinnen skal være lys i huden, med mørkt hår som var oppsatt i hestehale. Hun hadde på seg en lys topp med v-hals, mørke bukser, lyse sko og en lys jakke som var knyttet rundt livet.

Den andre kvinnen var også lys i huden med mørkt hår i hestehale. Hun hadde på seg en mørk, tetttsittende kjole, mørk veske og mørke sko.

– De to skal ha gått fra stedet i retning Rutebilstasjonen etter hendelsen, opplyser Vorland.