PÅ STEDET: Politiet hadde mange folk ute i timene etter at en gutt ble knivstukket ved Kuben videregående skole 15. november. Foto: Thomas Evensen / TV 2
Click to add image caption
PÅ STEDET: Politiet hadde mange folk ute i timene etter at en gutt ble knivstukket ved Kuben videregående skole 15. november. Foto: Thomas Evensen / TV 2 Click to add image caption

Fem mindreårige ble pågrepet for drapsforsøk – nå er de løslatt

Fem personer ble onsdag pågrepet for drapsforsøk ved Kuben videregående tidligere i november. Etter å ha blitt avhørt, ble de løslatt.

Politiet i Oslo opplyser at de fem personene som onsdag ble pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk ved Kuben videregående skole, er løslatt.

Drapsforsøket skjedde 15. november, da en gutt i tenårene ble knivstukket ved skolen.

De fem ble pågrepet onsdag.

– Påtalemyndigheten har vurdert at det ikke foreligger bevisforspillelsesfare eller gjentakelsesfare som begrunner en varetektsfengsling, opplyser Oslo-politiet.

De fem er fremdeles siktet i saken.

Politiet sa onsdag at etterforskningen fremdeles er på et tidlig stadium, men at det i løpet av den siste uken er gjort en rekke vitneavhør og tatt flere beslag.

«Hva som er foranledningen og eventuelt motiv for handlingen vil bli søkt avdekket i den videre etterforskningen», skrev politiet i en pressemelding.

Relatert