Nytt sjumålstap for Elverum i Frankrike

For annen gang på rad måtte Elverum se seg slått med sju mål av gruppeleder Montpellier i Champions League. Onsdag vant vertene 39-32 i Frankrike.

SJUMÅLSSCORER: Tobias Grøndahl var Elverums toppscorer i Montpellier. Foto: Annika Byrde

Montpellier - Elverum 39-32 (19-16)

Forrige uke herjet Montpellier med det norske laget og vant 37-30 på Elverums hjemmebane. Den norske mesterligadeltakeren hevdet seg bedre i returkampen, men måtte se seg klart slått igjen.

Elverum kom godt i gang og tok ledelsen 4-3 etter vel seks minutter. Laget hang med til 7-7, men så rykket hjemmelaget med tre scoringer på rad. Det var marginen også ved pause, da det sto 19-16.

Tre mål skilte fortsatt på 29-26 midtveis i den andre omgangen, men det røynet på mot slutten, og Montpellier var oppe i åtte måls ledelse før Elverum barberte marginen på tampen.

Tobias Grøndahl var Elverums toppscorer med sju mål.

Elverum har igjen hjemmekamper mot Mesjkov Brest 1. desember og Aalborg en uke senere før mesterligaen tar pause til midten av februar. Laget ligger fortsatt an til å ta seg videre til cupspillet.