Her inne finner vi en godt bevart hemmelighet

LOS ANGELES (Broom / TV 2): – Helt utrolig. Se video:

På bilutstillingen i Los Angeles er det delt opp i en rekke ulike haller og stander. Én av hallene er ganske så bortgjemt – nemlig Galpins Hall of Customs. Men hvis du finner veien hit, vil du her få med deg noen av utstillingens råeste, særeste og kuleste biler!

Galpin Auto Sport er en spesialavdeling hos en av de største forhandlergruppene i USA. Her er det kun kreativiteten som setter grenser for hva de kan gjøre.

Men merkelig nok er det ikke så mange som tar turen inn i utstillingshallen deres.

Vandret rundt alene

– Dette er rett og slett en godt bevart hemmelighet. Og det er smått utrolig. Jeg har vandret rundt her omtrent helt alene – og fått sett godt på noen av de aller kuleste bilene på messen, sier Brooms utsendte, Vegard Møller Johnsen.

Her står alt fra nye og elektriske Porsche Taycan og Jaguar I-Pace, gamle og sære spesialmodeller – til biler som er tunet og stylet til det ekstreme.

Spennende bil for Norge: – Her kunne det blitt kjøpsfest!

Toalett som bilsete

– Akkurat sånt er jo amerikanerne litt i særklasse på. De holder ikke igjen, for å si det sånn. Her drar man på med alt det remmer og tøyler kan tåle. Noen ganger blir det tøft – andre ganger bare bisart. Men alt er i alle fall fascinerende, synes Broom-Vegard.

I klippet øverst i denne artikkelen kan du se nærmere på noen av godbitene. Blant annet en bil med et toalett som førersete!

Video: Her er noen av de andre høydepunktene fra årets bilmesse:

Vi fikk også et overraskende møte med denne luksus-elbilen