Tottenham tilbake på vinnersporet med snuoperasjon

Tottenham var ille ute mot Leeds, men vendte i annen omgang og vant sin første Premier League-kamp med Antonio Conte som manager.

Tottenham-Leeds 2-1

Avgjørelsen i kampen falt etter 68 minutter, da Sergio Reguilón var først framme på returen og hamret ballen i mål etter at et frispark fra Eric Dier hadde truffet stolpen.

– Jeg er den lykkeligste personen i verden. Det er mitt første mål i Premier League og vi får tre poeng. Nå må vi fortsette, sier en smørblid Reguilón til Sky Sports.

EKSTASE: Antonio Conte ga Sergio Reguilón en god klem idet dommeren blåste av kampen. Foto: ADRIAN DENNIS
EKSTASE: Antonio Conte ga Sergio Reguilón en god klem idet dommeren blåste av kampen. Foto: ADRIAN DENNIS

Trepoengeren er Tottenhams første på fire kamper og kjærkommen for et lag som har slitt kraftig med å skape sjanser den siste tiden.

Antonio Contes menn gjorde det imidlertid vanskelig for seg selv også søndag. Daniel James scoret like før pause og sørget for at Leeds kunne gå i garderoben med 1-0-ledelse.

Like etter hvilen brente Harry Kane en gigantsjanse, mens Son Heung-min traff tverrliggeren kort tid etter. Det måtte en dansk midtbanesliter til for å sørge for nettsus for vertene.

57 minutter var spilt da Pierre-Emile Højbjerg fikk ballen i Leeds-feltet og vippet den inn bak en Illan Meslier som hadde havnet i ubalanse.

Senere kom Reguilon-scoringen som vendte kampen. Tottenham er tilbake på vinnersporet og oppe i 19 poeng fra 12 kamper. Leeds ligger utsatt til to poeng over nedrykksstreken.

Relatert