Zuccarello-scoring da Minnesota Wild vant stort over Dallas Stars

Mats Zuccarello scoret en gang og hadde to assist da Minnesota Wild vant overlegent 7-2 over Dallas Stars på hjemmebane i NHL.

Zuccarello scoret Wilds sjette mål i kampen, og nordmannen var også nest sist på pucken ved to anledninger. Det var hans fjerde scoring og åttende målgivende pasning denne sesongen.

Wild sikret seg ledelsen etter ni minutters spill da Rem Pitlick satte pucken i mål. 2-0-målet kom fra Kirill Kaprizov seks minutter senere, med assist fra Zuccarello.

Andre periode ble målløs fram til det 19. minuttet da Ryan Hartman ga Wild 3-0-ledelsen.

Dallas Stars' første mål kom fire minutter ut i tredje periode, som ble svært målrik. Få minutter senere sørget Alex Golikolski for 4-1 til Wild. I det niende minuttet økte Frederick Gaudreau til 5-1. Stars' Jamie Benn reduserte til 5-2, men så kom Zuccarello i det 13. minuttet og sørget for 6-2 til Wild. Kun 40 sekunder senere økte Victor Rask til sluttresultatet 7-2 med en ny assist fra Zuccarello.

Mats Zuccarello fikk 17.17 minutter på isen i nattens oppgjør som ble spilt på Wilds hjemmebane i Saint Paul.