– Det er ikke Manchester Uniteds DNA

Trevor Morley og Erik Thorstvedt har ulike vurderinger av hvor gode Manchester United var mot Tottenham.

Mot Tottenham traff Ole Gunnar Solskjær blink med den taktiske inngangen. TV 2s eksperter er uenige om hvor god prestasjonen egentlig var, og hva som bør være veien videre for Manchester United.

– Det var mer lettelse, det hadde ikke noe å si hvordan de vant. Taktikken i dag er ikke Uniteds DNA. De spilte defensivt med mange folk bak ballen. Det virket i dag, sier TV 2-ekspert Trevor Morley.

Se studiodiskusjonen i videovinduet øverst!

– De spilte bra, men hvis vi skal snakke om å utfordre Manchester City, Liverpool og Chelsea. Så dominerende var de ikke.

Eksperten har tidligere uttalt at United ikke har spilt en eneste god kamp denne sesongen. Han vil heller ikke beskrive Tottenham-kampen som god.

– Nei. Det var greit. Men det var ingen formidabel prestasjon. Defensivt var det strålende. Det er noe å ta med seg. Men man må bygge bakfra når situasjonen er som det er.

– United vil angripe mer enn dette

Den tidligere Premier League-spissen er usikker på om den defensive inngangen er en fremtidig suksessoppskrift for Solskjær og co.

– I dag ble det tatt defensive hensyn og det fungerte, men jeg vet ikke om det er den rette veien videre. Det er spillere på vei inn som Rashford og Sancho. United vil angripe mer enn dette, mener Morley.

Kommende uke venter både Atalanta og Manchester City.

Thorstvedt: – Kan det holde videre også?

Ekspertkollega Erik Thorstvedt mener United var gode i London, men at motstanden ikke var all verden.

– Tottenham var veldig svake. Kanskje var det med på å gjøre dette enklere for United. Men jeg vil si dette var en god Manchester United-kamp, sier Thorstvedt.

– Det var full innsats hele veien. Manchester United var godt organiserte, og laget var godt satt opp i bra formasjon som fungerte, men innsatsen må ligge i bunn. Hvis ikke innsatsen er der, nytter det nesten ikke uansett hva slags formasjon og taktikk som brukes. Når man treffer bunn, kommer det ofte en motreaksjon. Det skulle bare mangle, men kan det holde videre også, selv om spillerne blir trøtte og kampene kommer tett? spør Thorstvedt.

Relatert