Agüero til sykehus for hjertesjekk

Sergio Agüero gikk av banen like før pause da Barcelona spilte uavgjort i første kamp etter Koeman-sparkingen.

Barcelona - Alavés 1-1 (0-0)

Se målene i videovinduet øverst.

Like før pause signaliserte Sergio Agüero at han hadde smerter i brystet. Støttemannskapet kom ut med båre, men argentineren gikk etter hvert av for egen maskin.

Like før 00.00 oppdaterte fotballklubben Twitter med informasjon om at 33-åringen er lagt inn på sykehus for hjertesjekk.

Barcelona tok første stikk i starten av andreomgang, da Memphis Depay satte 1-0 med en lekker scoring. Jubelen ble dog kortvarig, for Luis Rioja utlignet kun minutter etter. Dermed endte det 1-1 på Camp Nou.

Det gjør at storklubben bare har vunnet to av de siste sju kampene. Natt til torsdag kom beskjeden om at Ronald Koeman hadde fått sparken, bare noen timer etter at de hadde tapt 0-1 for Rayo Vallecano.

Barcelona er nummer ni i La Liga med 16 poeng på elleve kamper. Det er allerede åtte poeng opp til trioen Real Madrid, Sevilla og Real Sociedad, som deler førsteplassen med 24 poeng hver.

Skadet igjen

Etter å ha mistet sesongstarten med skade, fikk endelig Sergio Agüero sin Barcelona-debut mot Valencia for to uker siden. Etter det har det blitt ett innhopp og én start for sin nye klubb.

I lørdagens kamp mot Alavés, måtte den skadeplagede målgrossisten på ny ut med skade.

Spansk medier melder at Agüero hadde ubehag i brystet. Han ble kjørt til sykehus etter kampen, for sikkerhetsmessige grunner.

Ingen umiddelbar respons

Etter en fryktelig start på sesongen endte det som mange spådde med sparkingen av Ronald Koeman torsdag.

Lørdag spilte Barcelona sin første kamp etter nederlenderens avgang. Sergi Barjuan, som til vanlig er trener for Barcelona B, fikk ansvaret for å lede laget mot Alaves på Camp Nou lørdag.

Det ble ingen umiddelbar positiv respons, da de bare klarte 1-1 mot laget på 16. plass, Alavés.

Relatert