Vålerenga tapte etter baklengs i det 96. minutt

Sarpsborg lå under mot Vålerenga, men Rashad Muhammed avgjorde på overtid i Eliteserien torsdag. Vålerenga-supporterne protesterte igjen mot VAR under kampen.

Sarpsborg - Vålerenga 2-1 (0-0)

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst!

Sarpsborg lå under mot Vålerenga, men Rashad Muhammed sikret 2-1 på overtid i Eliteserien torsdag. Vålerenga-supporterne protesterte igjen mot VAR under kampen.

Etter at Vålerenga hadde tatt ledelsen, både utlignet og avgjorde Sarpsborg i løpet av 15 minutter på slutten. Rashad Muhammed utnyttet en forsvarstabbe da han sendte de blå og hvite til himmels.

– Jeg føler meg selvfølgelig bra fordi vi vant i dag. Jeg er veldig glad. Jeg vet at hvis jeg kan komme inn så kan jeg utrette noe, sa Muhammad til Discovery etter kampen.

– Forhåpentligvis kan vi fortsette å score, fortsatte matchvinneren.

Vidar Örn Kjartansson scoret først etter 69 minutter, før Jonathan Lindseth utlignet etter 80. Deretter skulle det altså avgjøres på overtid.

– Det er forferdelig skuffende. Vi gjorde egentlig en bra bortekamp, hadde full kontroll og spilte som vi skulle, men dessverre gjorde vi svære feil bakover på begge målene. Det er derfor vi ligger der vi gjør, midt på tabellen, sier Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo til Discovery.

Resultatet betyr at Sarpsborg klatret til 10.-plass, og det er nå ni poeng ned til Brann på kvalifiseringsplass. Vålerenga ligger på 7.-plass med ti poeng opp til Viking på bronseplass.

Med seieren ser det svært lyst ut for Sarpsborg med tanke på fornyet eliteseriekontrakt neste år.

Sarpsborg møter Viking i neste kamp, mens Vålerenga møter et Brann i poengnød.

I forrige VIF-kamp mot Haugesund forlot store deler av tilskuerne stadion i VAR-protest etter 19 minutter. Da var beskjeden «VAR det verdt det?» til klubbens ønske om å innføre videodømming i Eliteserien.

VIF-trener Dag-Eilev Fagermo har i ettertid av Haugesund-kampen uttrykt at han ikke har noen problemer med supportere som tør å mene noe.

MARKERING: Vålerenga-fansen vil ikke ha VAR i Eliteserien fra 2023. Foto: Christoffer Andersen
MARKERING: Vålerenga-fansen vil ikke ha VAR i Eliteserien fra 2023. Foto: Christoffer Andersen

Torsdag fulgte de tilreisende Vålerenga-tilskuerne på ny opp med banner der det sto «stopp VAR!» i Sarpsborg.

(©NTB)

Relatert