TILBAKE PÅ SKJERMEN: Skam-stjernen Josefine Frida Pettersen er snart aktuell i nok en NRK-suksess. Foto: Terje Bendiksby
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Skam-stjernen Josefine Frida Pettersen er snart aktuell i nok en NRK-suksess. Foto: Terje Bendiksby

Josefine Frida Pettersen dukker opp i «Førstegangstjenesten»

GOD KVELD NORGE (TV 2): Herman Flesvig avslører at Pettersen fikk rollen gjennom vanlige casting-runder, og beklager at hun med all sannsynlighet sitter igjen med blåmerker.

Det melder NRK på sine nettsider.

Humorserien «Førstegangstjenesten», hvor komiker og skuespiller Herman Flesvig (29) innehar de fleste rollene, ble stor suksess på statskanalen.

12. november kommer den ny sesong, og da dukker Skam-stjernen Josefine Frida Pettersen (25) opp i en av rollene.

Herman Flesvig er strålende fornøyd med å ha fått med Pettersen på laget, og skriver følgende i en tekstmelding til God kveld Norge, via sin manager Laila Robe:

Beklager blåmerker

- Det var supert å jobbe med Josefine. Hun var dedikert og gikk «all in». Hun har mest sannsynlig kraftige blåmerker etter innspillingen, og det beklager jeg, men jeg håper hun er fornøyd med resultatet, skriver han.

Skuespilleren avslører at Josefine Frida Pettersen fikk rollen på helt «vanlig» vis, via prøvespilling.

- Det var en vanlig casting-runde som gjorde at vi landet på Josefine. Hun passet rollen og spilte akkurat riktig kombinasjon av irriterende og søt, som rollen krevde, fortsetter Flesvig.

Deler opplevelsen med 700 fans

Flesvig er som alltid spent på mottakelsen av nytt materiale, og følger opp med en humoristisk kommentar til nettopp det:

- Det er alltid skummelt å love for mye, men jeg tror at hvis du enda ikke er innlagt etter forrige sesong kommer du til å kose deg med denne, skriver han.

Det spares ikke på kruttet når den nye sesongen sparkes i gang med førpremiere i Norges største kinosal 11. november.

– Det er naturlig nok sjukt spennende med den nye sesongen, og jeg har alltid vanvittig mye nerver før en premiere. Denne gangen er det ekstra stort siden jeg skal dele opplevelsen med over 700 fans i selveste Colosseum, sier Flesvig.

Strømmerekord

Josefine Frida Pettersen ble for alvor kjent da hun spilte Noora i NRK-suksessen SKAM fra 2015 til 2017.

«Førstegangstjenesten» ble en kjempesuksess da første sesong kom sent 2019. De nye episodene høsten 2020 satte strømmerekord hos NRK.

Relatert