FORKLARER HEVNEN: Jonatan Braut Brunes. Foto: Carina Johansen
FORKLARER HEVNEN: Jonatan Braut Brunes. Foto: Carina Johansen

Dette er forklaringen bak «Det er eg som er fetteren»

STAVANGER (TV 2): LSK-spissen ble møtt med «Det er eg som er fetteren» bak på drakten. Her er forklaringen.

Før Lillestrøms kamp mot Viking, viste LSK-spissen frem en drakt med nummer 17 der det også stod «Det er eg som er fetteren» bak på ryggen på Pål André Hellands Instagram-konto.

Jonatan Braut Brunes har som kjent gjennom hele karrieren måtte tåle å bli sammenlignet med sitt mer kjente søskenbarn Erling Braut Haaland, og gitt klart uttrykk for at han er luta lei av akkurat den sammenligningen.

HEVN: Braut Brunes med kampen som møtte ham i garderoben. Foto: Pål Andre Helland/INSTAGRAM
HEVN: Braut Brunes med kampen som møtte ham i garderoben. Foto: Pål Andre Helland/INSTAGRAM

Etter 1-5-tapet mot Viking tok Braut Brunes seg likevel tid til å forklare hvorfor «Det er eg som er fetteren» plutselig var trykket bak på drakten hans. 21-åringen spilte forøvrig ikke kampen mot Viking med teksten på ryggen.

– Ja, det var materialforvalteren som skulle ta hevn på meg etter at jeg køddet litt med ham selv. Det er bra det, sier han, uten å avsløre hva han egentlig syntes om «hevnen».

Pål André Helland, som avslørte materialforvalterens hevn på Braut Brunes, mener dette er noe lagkameraten bare må tåle.

– Ja, han må tåle å ha det litt artig. Det ser selvfølgelig dumt ut når det kommer på en dag vi tapte 1-5, men det klarer vi å legge bak oss. De driver og kødder litt med hverandre, og såpass takhøyde må det være i en garderobe, sier Helland til TV 2.

Helland mener Braut Brunes fort kunne scoret noen mål mot Viking i stortapet.

– Dersom Veton ikke hadde spilt for Viking i dag, hadde det blitt 1-1. Jonatan kunne scoret og spilte en bra kamp. Han var veldig nær scoring flere ganger i kampen, sier han om 21-åringen.

Det er Braut Brunes enig i.

– Vi var for dårlige til å flytte folk inn i boks, og så var vi ikke gode nok i vår boks heller. Jeg kunne hatt både ett mål, to mål og tre mål jeg. Kampene avgjøres innenfor 16-meteren, men der er vi ikke gode nok i dag, sier han etter 1-5-tapet mot Viking.

Relatert