King-hat trick sikret kruttsterk Watford-seier

Endte 10 måneders måltørke mot gamleklubben.

Everton - Watford 2-5

King og Watford fikk en marerittstart på kampen da Tom Davies sendte hjemmelaget i føringen etter bare to minutter spilt.

Så skulle en 10 måneders måltørke være over.

Joshua King dukker opp på bakerste stolpe og prikker inn 1-1. Nordmannen må holde an feringa noen minutter, når VAR sjekker en mulig offside. Videoen viser at Watford-spissen har centimetrene på sin side og kan slippe jubelen løs for sin første Premier League-scoring siden juli 2020.

– Jeg hadde en følelse av at jeg kom til å score da jeg våknet i dag. Jeg var i Everton i fjor og har venner i klubben. Jeg følte at jeg hadde noe å bevise, sier King etter triumfen.

– For en spiss betyr det selvtillit. Jeg hadde en fryktelig sesong i fjor, da jeg kom til Everton uten å få sjansen. Jeg har jobbet hardt siden jeg kom til Watford, som har en fantastisk gruppe. Vi har et sterkt samhold og jeg nyter hvert øyeblikk, sa King etter kampen, legger han til.

Se alle målene i videovinduet over.

Over i andreomgang får King en gyllen mulighet til å score sitt andre for dagen, men stoppes av en god redning fra Jordan Pickford.

Minutter senere slår de blå tilbake.

Richarlison blir byttet inn, og bruker bare noen minutter på å markere seg. Michael Keane serverer ballen på hodet brasilianeren som scorer i returen etter skade.

Så følgte noen magiske Watford-minutter. Først stanger Juraj Kucka inn utligningen, før King satte inn sitt andre for dagen.

Romsås-gutten skulle imidlertid ikke stoppe der.

Ballen ender etter litt klabb og babb opp hos King, som finter bort Keane og setter kontrollert inn hat tricket.

Everton-ydmykelsen var komplett da Emmanuel Dennis satte det femte på overtid. Kampen endte 2-5.

– King var utrolig. Ikke bare med hat tricket, men også måten han holdt på ballen og kjempet mot stopperne. Det var utrolig. Jeg er veldig glad på hans vegne, sa Claudio Ranieri etter kampen.