LYKKELIGE: Johanna, ektemannen Vincent og datteren Savannah (9) gleder seg til å bli en familie på fire.
LYKKELIGE: Johanna, ektemannen Vincent og datteren Savannah (9) gleder seg til å bli en familie på fire. Foto: Privat

Johanna Grønneberg Mesa (41) venter sitt andre barn

GOD KVELD NORGE (TV 2): TV-profilen er overlykkelig over å endelig være gravid igjen. – Vi har mistet flere ganger tidligere og trodde kanskje løpet var kjørt.

TV-profil Johanna Grønneberg Mesa (41), særlig kjent fra TLC-programmet «Johanna - prosjekt baby» som ble sendt i 2012, og fra da hun gjorde mediecomeback i «Farmen kjendis» i 2019, deler den gledelige nyheten på sin Instagram-konto.

Der kommer hun med en festlig tekst som viser til det tidligere TV-programmet der hun dokumenterte forrige svangerskap med Savannah (9).

«Lag en ny sesong, sa dem. Nei, da må vi lage en ny baby også, sa vi. OK, så lag en ny baby! Ok.»

Grønneberg Mesa, som er bosatt i California med mannen Vincent Pryme og datteren, skriver i en melding til God kveld Norge at alt er fint, men at hun kjenner svangerskapet ta litt på.

– Jeg har det veldig bra! Har vært utrolig kvalm og trøtt, men nå er alt bedre. Det er så rart det første trimesteret, man står liksom og prater med folk og midt i praten begynner tankene å gå på om jeg kanskje kan legge meg ned litt her, på gulvet mens du prater. Haha, det er så knockout trøtthet, sier Grønneberg Mesa.

Mange forsøk

41-åringen sier at barnet er svært etterlengtet etter flere mislykkede forsøk.

– Vi har mistet flere ganger tidligere og trodde vel kanskje at løpet var kjørt. Men så kom dette litt overraskende, men samtidig veldig etterlengtet, sier hun.

Terminen er tidlig neste vår, bekrefter hun, og de vet allerede kjønn. Men akkurat det vil hun holde for seg selv litt til.

Grønneberg Mesa gleder seg stort til å bli småbarnsmor igjen, og er spent på å få baby etter så mange år siden forrige gang.

– Det skal bli veldig bra og bli en til, samtidig så er det nesten som å bli foreldre for første gang på ny for det er jo ni år siden sist. Savannah gleder seg veldig til å bli storesøster, sier Grønneberg Mesa.

Merker forskjell

Videre merker hun at dette svangerskapet er noe tyngre enn det forrige.

– Forrige gang var jeg i toppform og veldig trent da jeg ble gravid. Jeg husker jeg trente hardt og løp nesten til jeg fødte. Nå ligger jeg her og lurer på om noen kommer hjem og kan hjelpe meg opp av sofaen, haha. Neida. Men det er litt tyngre, ja, sier hun videre.

Om også denne reisen og fødselen skal dokumenteres på TV, er uvisst. Grønneberg Mesa er ikke fremmed for tanken.

– Hm, ny sesong på samme måte blir det nok ikke. Om vi ender opp med en annen vri er vi fortsatt i tankene på. Det er ikke alle i min familie som er like glade i å putte fjeset sitt på skjermen som jeg er og det må jeg respektere, avslutter Grønneberg Mesa.

Relatert