Graham Hansen scoret i ny storseier – 18-0 på tre kamper

Barcelona fortsetter å herje med motstanderne i den spanske fotballserien for kvinner. Caroline Graham Hansen scoret i lørdagens 8-0-seier.

GOD START: Caroline Graham Hansen og Barcelona ha fått en kjempestart på sesongen. Foto: Ole Martin Wold

Lørdag var det Valencia som fikk unngjelde mot Champions League-mesteren. Til pause sto det 5-0. Målene fortsatte å renne inn også etter hvilen.

Caroline Graham Hansen spilte hele kampen, og hun fikk æren av å sette inn kampens siste mål da det gjensto fem minutter. Hun hadde også en målgivende pasning da Alexia Putellas ordnet 4-0.

Barcelona har vunnet de tre første kampene i sesongen og står med en vanvittig målforskjell på 18-0.

Graham Hansen har spilt seg til en fast plass på laget og er med i kampen om å få gullballen som årets spiller i verden. Lørdag fikk også Ingrid Syrstad Engen komme innpå som innbytter for Barcelona etter 55 minutter.