Skandalebilder av visepresident (60) skal granskes

Ronnie Brunswijk har skapt overskrifter verden over etter å ha fått proffdebuten som 60-åring. Nå uroer forbundet seg for bilder som deles fra garderoben.

Brunswijk, som er visepresident i Surinam, startet for Inter Moengotapoe – laget han eier – i åttedelsfinalen i CONCAFAF League. Det tilsvarer Europaligaen i Nord- og Mellom-Amerika.

I en video som spres i sosiale medier deler Brunswijk tilsynelatende ut penger til noen på motstanderlaget, CD Olimpia, etter kampen.

Forbundet ser alvorlig på saken.

– Vi er ekstremt bekymret for innholdet i en video som sirkulerer i sosiale medier, som potensielt reiser integritetsproblemer rundt CONCACAF League-kampen mellom Inter Moengotapoe og CD Olimpia, skriver de i en uttalelse, gjengitt av The Athletic.

Disiplinærkomiteen i forbundet vil nå starte en formell etterforskning av saken, melder CONCACAF.

Brunswijk eier Inter Moengotapoe og spilte 54 minutter i angrep. 29 av minuttene var sønnen, Damian Brunswijk, spissmakkeren hans, skriver ESPN.

Returoppgjøret spilles i Honduras 28. september. Der blir neppe Brunswijk å finne. Visepresidenten kan ikke forlate Surinam ettersom han er etterlyst av Interpol for smugling av narkotika, skriver Marca.

Han skal også ha en fortid som geriljaleder og bankraner.

Se de absurde bildene fra proffdebuten hans øverst.

Relatert