Klubbhelten svarer Solskjær: – Han kom etter meg, jeg kan ikke tro det!

Ole Gunnar Solskjær (48) la ikke skjul på hva han syntes om kritikken fra sin gamle lagkamerat Rio Ferdinand (42). Nå har Ferdinand gitt Manchester United-sjefen et klar svar på uttalelsene.

Se hvordan Solskjær svarte på kritikken øverst!

I sin rolle som profilert fotballekspert for BT Sport har den tidligere Manchester United-stopperen Rio Ferdinand uttalt seg kritisk om Ole Gunnar Solskjærs manageregenskaper ved en rekke anledninger den siste tiden.

Ferdinand har blant annet klaget på posisjonen Solskjær bruker Mason Greenwood i, at nordmannen tillot at Cristiano Ronaldo fikk leke assistentmanager i 1-2-nederlaget mot Young Boys i Champions League, og statusen til Phil Jones i klubben.

Til slutt fikk Solskjær nok av sin tidligere lagkamerats klaging.

– Rio, igjen vet han dette like godt som meg. Han kommenterer ting om klubben han egentlig ikke vet noe om, sa Solskjær til pressen etter 1-2-tapet mot Young Boys.

Nå har Rio Ferdinand svart Solskjær. Den tidligere stopperkjempen, som spilte 312 kamper og scoret sju mål for Manchester United fra 2002 til 2014 og vant seks Premier League-titler og ett Champions League-trofé med klubben, sier at alle uttalelsene han har kommet med handler om kjærlighet.

– Ole kom etter meg i avisene her om dagen. Han kom etter meg, jeg kan ikke tro det, sa Ferdinand i sin siste utgave sin egen videopodcast Vibe.

Ferdinand hevder at han overhodet ikke har noe i mot Solskjær, som han spilte sammen med i flere sesonger på Old Trafford. 42-åringen håper en god klem vil gjøre susen neste gang han treffer på Manchester Uniteds manager.

Han kom etter meg, jeg kan ikke tro det
Ferdinands om Solskjær

– Når jeg treffer Ole, så kommer jeg til å gi ham en stor klem. Jeg kommer til å ta ham i hånden og si «det er bare kjærlighet, mann! Jeg er din største fan», slo han fast, ifølge The Daily Mail.

Samtidig oppfordrer han Solskjær til å ringe ham om det er noe treneren har på hjertet.

– Noen av tingene er sagt i øyeblikkets hete, og noe kommer ut feil her og der. Men det er bare å ringe. Bare ring meg, Ole, lød beskjeden fra Ferdinand.

Relatert