DROPPET MET: Minaj var ikke å se på MET gallaen, grunnen var kravet om vaksine.
DROPPET MET: Minaj var ikke å se på MET gallaen, grunnen var kravet om vaksine. Foto: Evan Agostini

Latterliggjøres etter testikkel-bekymring

GOD KVELD NORGE (TV 2): Nicki Minaj hevder testiklene til sin fetters venn har svulmet opp som et resultat av koronavaksinen - det har satt fyr på Twitter.

I natt gikk årets MET-galla av stabelen i New York, og som vanlig møtte en rekke fasjonable gjester opp på den røde løperen. Men heller ikke i år kunne gallaen gjennomføres uten koronarestriksjoner, og gjestene måtte vise til fersk negativ test, bruke munnbind inne, og være fullvaksinert mot viruset.

Kravet om vaksine gjorde at superstjerne Nicki Minaj ikke møtte opp.

«De vil at du skal vaksineres for å møte på the Met. Hvis jeg skal ta vaksinen, blir det ikke for the Met. Det vil bli når jeg føler jeg har undersøkt godt nok selv,» skrev artisten på Twitter.

Minaj er kjent for låter som «Starships» og «WAP», og har over 36 millioner månedlige lyttere på Spotify.

Hun skrev videre en Twitter-melding der hun blant annet hevder at en kamerat av fetteren hennes fikk oppsvulmede testikler, og ble impotent etter å ha tatt vaksinen.

Latterliggjøres av Sydney

Meldingene hennes har fått mange reaksjoner, og hun latterliggjøres nå av flere. Folk reagerer spesielt på bivirkningene hun hevder man kan få.

Helsemyndighetene i Sydney er blant de som går ut mot Minaj.

«Vi lover å overlate rappingen til Nicki Minaj om hun overlater medisin til doktorer og forskere,» skriver de på Twitter.

De legger også ved en oversikt over vanlige bivirkninger, og skriver: «ting som ikke skjer», med henvisning til Minaj sin tweet om impotens.

Flere andre på Twitter har kastet seg på latterliggjøringen.

«I hele ettermiddag har jeg tenkt på en eller annen mann i Trinidad sine baller,» skriver en bruker.

«BREAKING: Bilder av Nicki Minaj sin vaksinerte fetter fra Trinidad faller ned trappene på Met gallaen etter at han falt over sine oppsvulmede baller,» skriver en annen.

«1600 mennesker i USA dør daglig. Nå har vi også en rapport via en fetters venn om et tilfelle av oppsvulmede baller, som er veldig bekymringsverdig også,» spøker Jon Lovett.

Minaj har i etterkant slått tilbake mot kritikerne. Hun hevder hun er misforstått, får støtte fra fansen sin, og vil bare gjøre mer research. Hun utelukker ikke å ta vaksinen, som hun antageligvis må ta for å kunne dra på turne igjen.

Ordkrig med Boris Johnson

Tirsdag kveld har artisten havnet i en bisarr ordkrig med Storbritannia sin statsminister Boris Johnson. Johnson fikk nemlig spørsmål om Minaj sin vaksinepåstand om impotens på en pressekonferanse.

Statsministeren svarte med at han ikke kjente til Minaj.

Det fikk artisten til å skrive en ny post på Twitter.

«Send dette til statsministeren og la han vite de lyver om meg. Ingen andre. Kun han,» skriver hun og legger ved en lydmelding:

«Jeg ringer for å si at du var fantastisk på nyhetene denne morgenen, og jeg er faktisk britisk. Jeg ble født der, jeg gikk på universitet der. Jeg gikk på skole med Margareth Tatcher,» sier hun blant annet. Hun sier også at hun vil sende Johnson et portofolio med hennes arbeid, og at hun er en stor stjerne i USA.

Relatert