Motivert av OL-nedturen: – Fremgangen kan fortsatt være betydelig

Hedda Hynne (31) løp inn til et overlegent NM-gull på 800 meter. Nå starter jobben med å nå OL-finalen om tre år.

SATSER MOT PARIS: Hedda Hynne er overbevist om at hun kan løpe raskere enn det hun har gjort i år. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Det er knapt et år siden Hedda Hynne gikk fra å være en god løper i norsk målestokk til å bli et navn å regne med i toppen av internasjonale stevner. Løperen satte norske rekorder, tok seg til finaler og løp årets raskeste 800 meter.Forventningene før OL-sesongen var derfor store. 31-åringens tider var så gode at hun kunne ta seg til finale i Tokyo, kanskje også vinne en medalje.Men slik gikk det ikke. Hynne røk i semifinalen.- Jeg hadde halvannen uke der jeg var ganske n