England-seieren glapp på overtid

Polen holder liv i VM-drømmen.

Polen - England 1-1

Harry Kanes suser 72 minutter ut i onsdagens VM-kvalikkamp mot Polen så lenge ut til å bli kampens eneste da England møtte Polen onsdag kveld.

Se høydepunktene i vinduet øverst!

To minutter på overtid dukket imidlertid innbytter Damian Szymanski opp og headet Robert Lewandowskis lekre chip i mål. Utlikningen sørget for Englands første poengtap i kvalifiseringen.

– Det er tøft å få den i fleisen. Jeg synes vi taklet kampen bra. Det er ikke lett å komme til en tøff bortekamp i Polen, sier Kane etter kampen.

Uavgjortresultatet gjør også at Polen kun ligger ett poeng bak andreplasserte Albania i gruppe i. England er suverene gruppeledere med fem poengs klaring.

– Det har vært en god kvalik for oss så langt. Vi er i en god posisjon i gruppen med fire kamper igjen, sier Kane.

Suseren var den engelske kapteinenes 41. landslagsmål. Det gjør ham til nummer fem på listen over spillere med flest landslagsmål for England. Kun Jimmy Greaves (44), Gary Lineker (48), Bobby Charlton (49) og Wayne Rooney (53) har scoret flere i den engelske landslagsdrakten.

– Det er nok ett av de bedre målene jeg har scoret for England. Det var godt å se den gå inn, men synd at det ikke holdt til tre poeng, sier Kane.

Hans landslagssjef, Gareth Southgate, sier de engelske spillerne er skuffet over å ha mistet to poeng på overtid.

– Denne samlingen har de likevel gjort en veldig god jobb. Kampen i dag var en vanskelig oppgave. Etter EM ville det vært lett for oss å miste sulten. Vi har vist at det ikke er tilfellet, sier Southgate.

Relatert