Dette gjorde Alejandro da han fikk vite kjønnet på sitt tredje barn

GOD KVELD NORGE (TV 2): Når Alejandro Fuentes (33) får sitt tredje barn på nyåret, er han ekstra godt forberedt.

Alejandro Fuentes (33) svingte seg på parketten på lørdag til leken salsa sammen med dansepartner Maria Lie.

Men selv om samtlige i dommerpanelet ga dansen en syver, havnet den blide sørlendingen på bunn tre mot slutten av sendingen – som betyr at de var blant parene med færrest seerstemmer.

– Det er selvfølgelig kjipt å havne der, men det er TV og vi kan ikke ta noe for gitt. Vi gjør vårt beste. Alt kan skje i dette programmet, og plutselig er man på toppen igjen, sier Fuentes når han gjester God kveld Norge-studioet.

Fikk en knekk

Artisten innrømmer likevel at han har kjent på tunge følelser den siste tiden, for det koster å være så mye og lenge borte fra familien i Kristiansand.

– Det er jo det tøffeste. Det er kjipt, og jeg fikk en knekk i går. Nå har jeg vært borte fra dem i mer enn tre uker, og det kom mer enn en liten tåre. Men jeg var sliten og savnet dem, sier han.

Fuentes har vært gift med Christina Kobbeltvedt Fuentes i syv år, og sammen har de sønnene Max (5) og Leo (1).

I januar kommer parets tredje barn. Og det blir en jente.

Fuentes er spent, og har gjort grundige forberedelser til lillesøster kommer.

– Jeg har bestilt et par bøker om hvordan man oppdrar jenter. Det var det første jeg gjorde, inn på Amazon, og fant «The art of raising a daughter», sier den vordende trebarnspappaen.

– Jeg har jo ikke gjort det før, og jeg håper jeg kan lære litt av andre, utdyper han.

– Hva slags type pappa er du da?

– Nei altså, du har jo lyst til å være kompis med guttene, men samtidig.. Snill konge liker jeg å kalle det. Og jeg blir nok enda mer «sucker» for jenta, hun får meg nok lettere rundt lillefinger. Så da blir jeg ekstra snill konge, sier Fuentes.

Relatert