COMEBACK: I sommer har Karen-Marie Ellefsen gjort comeback på TV.
COMEBACK: I sommer har Karen-Marie Ellefsen gjort comeback på TV. Foto: Lise Åserud

Karen-Marie Ellefsen gjør TV-comeback

VG melder at den tidligere NRK-profilen blir «gåtemester» i «Fangene på fortet».

Det er ti år siden sist «Fangene på fortet» gikk på TV, men nå er det klart for en ny sesong på TV 3. Denne gangen skal Bernt Hulsker og Julie Strømsvåg være programledere, skriver VG.

Avisen skriver også at tidligere NRK-profil, Karen-Marie Ellefsen, bidro under innspillingen som fant sted i sommer. Hennes rolle er såkalt gåtemester.

71-åringen sier til VG at hun hadde en fin tid under innspillingen.

PROGRAMLEDERE: Bernt Hulsker og Julie Strømsvåg blir programledere for Fangene på Fortet, sammen med Ellefsen som skal være gåtemester.
PROGRAMLEDERE: Bernt Hulsker og Julie Strømsvåg blir programledere for Fangene på Fortet, sammen med Ellefsen som skal være gåtemester. Foto: Øyvind Skogrand

– Det var gøy å være tilbake på TV igjen, og det var en fin gjeng å jobbe sammen med.

Ellefsen jobbet i NRK-sporten fra hun i 1979 ble fast ansatt som første kvinne, til hun måtte gå av med pensjon i fjor. Hun var både programleder, kommentator og hadde blant annet friidrett som sitt felt.

Overfor VG sier 71-åringen at hun savner jobben i NRK veldig.

Disse kjendisene skal delta

KLAR FOR REALITY: Leif Einar Lothe, kjent som Lothepus, ble kjent gjennom Farmen, nå er han klar for Fangene på Fortet.
KLAR FOR REALITY: Leif Einar Lothe, kjent som Lothepus, ble kjent gjennom Farmen, nå er han klar for Fangene på Fortet. Foto: Ruud, Vidar

Det er norske kjendiser som skal være deltakere i den nye sesongen av «Fangene på fortet». Noen av kjendisene som blir å se i programmet er Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe, Lothepus, Lasse Matberg, Trude Mostue, Emil Meek og Frithjof Wilborn.

Resten av kjendiscasten slippes senere.

Relatert