Hinter om overgangs-overraskelse: – Det napper i fiskestangen

Kjetil Knutsen og Glimt jobber med forsterkninger før overgangsvinduet stenger.

Ola Solbakkens sikret 1-0-seier mot Zalgiris, og sikret samtidig Glimt 30 millioner kroner da Conference League-kvalifiseringen var i boks.

Se målet i Sportsnyhetene over!

Nå går Glimt-trener Kjetil Knutsen langt i å hinte om at Europa-plassen betyr at en storsignering er i emning.

– Det er ikke hemmelig at spillelogistikk pågår året rundt. Jeg ser ikke vekk fra at det kommer en liten overraskelse en av dagene. Vi er på jobb, altså, sier han til TV 2.

– Det napper

Når Glimt blir nødt til å konkurrere på flere fronter, kommer eventuelle forsterkninger godt med.

– Det blir et ekstremt tett kampprogram helt ut nå. Da må vi være konkurransedyktig på to arenaer. Vi er ferdig (med å handle) hvis vi ikke finner den rette, men det napper i fiskestangen. Jeg er litt spent på hva som skjer, sier Glimt-treneren, som er hemmlighetsfull når han får spørsmål om det er en stor fisk på vei inn.

– I min verden er det alltid store fisker som får lov til å komme til Bodø/Glimt, ler Knutsen, men legger til:

– Jeg tror det kan komme en liten overraskelse, ja.

– Har ikke snakket med andre

Knutsen har kontrakt med Glimt frem til neste sommer, og Rosenborg-styreleder Ivar Koteng har ikke lagt skjul på at bergenseren står på ønskelisten til trønderne.

Knutsen selv tar fremtidsspekulasjonene med knusende ro.

– Jeg får veldig mye spørsmål rundt det, og jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor. Jeg har fokus her hver eneste dag. Jeg er ansatt i Bodø/Glimt, jeg har en kontrakt og jeg føler jeg har blitt en hovedperson i ting jeg ikke har vært involvert i. Jeg har ikke snakket med noen andre, sier han.

– Jeg har ønsket å ha 100 prosent fokus på Bodø/Glimt. Det har jeg i dag, og det kommer jeg til å ha i morgen, og så er livet slik at det er folk rundt deg som du må planlegge fremtiden med. Jeg har vært fem år i Bodø/Glimt, jeg har en familie i Bergen. Alle ting betyr noe, men jeg har det helt fantastisk i Bodø/Glimt med mange utrolig dyktige mennesker, fortsetter Knutsen.

Relatert