ØNSKET: Ruben Neves skal være ønsket av Manchester United.
ØNSKET: Ruben Neves skal være ønsket av Manchester United. Foto: Andrew Boyers

Fotballryktene: – Manchester United prøver seg på Wolves-stjerne

Rúben Neves er ønsket på Old Trafford, mens Chelsea nærmer seg ny midtstopper. Her er mandagens fotballrykter!

Alexander Sørloth skal være på vei til Real Sociedad, ifølge flere spanske medier. Både Marca, Diario Vasco og Noticias de Gipuzkoa melder at Leipzig-spissen er på god vei til å signere på et sesonglangt lån med baskerne.

Der vil han erstatte Willian José som nylig ble solgt til Real Betis.

Chelsea er i kontakt med Sevilla for en overgang for den franske forsvarsspilleren Jules Koundé. Det skriver flere medier, deriblant Daily Star. Ligalederne ønsker å selge Kurt Zouma for å gjøre plass til Koundé. West Ham skal være interessert i førstnevnte.

Manchester United har lenge vært ryktet Wolverhampton-spiller Ruben Neves. The Mirror skriver at de røde djevlene ønsker å signere ham for en redusert pris før overgangsvinduet stenger, mindre enn den nåværende prislappen på om lag 480 millioner kroner.

James Rodríguez er ute i kulden i Everton. Nå kan Newcastle bli neste stoppested, ifølge Daily Star.

En annen spiller som kan forlate Molineux er Adama Traoré. Gamlesjefen Nuno Espirito Santo ønsker å hente vingen til Tottenham, ifølge Telegraph.

Tanguy Ndombele skal være på vei vekk fra de liljehvite, men Spurs kan ha funnet sin erstatter i Lyon-spiller Houssam Auoar, ifløge Calciomercato.

The Mirror skriver at Manchester City og Tottenham er 600 millioner kroner fra hverandre i forhandlingene om Harry Kane. Så langt har de himmelblå bydd 1,2 milliarder for England-kapteinen.

For å få midler til en Kane-overgang, kan AC Milan kan bli neste stoppested for Bernardo Silva. Det skriver Daily Star.

José Mourinhos Roma ønsker å hente Barcelona-stopper Clement Lenglet til.

Relatert