HESTEKJØP: Skuespiller Kaley Cuoco ønsker nå å kjøpe OL-hesten som ble slått av treneren under en OL-konkurranse.
HESTEKJØP: Skuespiller Kaley Cuoco ønsker nå å kjøpe OL-hesten som ble slått av treneren under en OL-konkurranse. Foto: Lisa O'connor

OL-hest ble slått av trener - nå vil hun kjøpe den: – Gi meg en pris

GOD KVELD NORGE (TV 2): Skuespiller Kaley Cuoco (35) er nådeløs mot den tyske treneren og rytteren i sosiale medier.

«The Big Bang Theory»-skuespiller Kaley Cuoco tok til Instagram for å dele sine meninger rundt en hendelse som fant sted under OL i Tokyo.

IKKE KONTROLL: Rytter Annika Schleu gråt fordi hun ikke hadde nok kontroll over hesten til at det ble gull i OL i Tokyo. Hesten på bildet er Saint Boy.
IKKE KONTROLL: Rytter Annika Schleu gråt fordi hun ikke hadde nok kontroll over hesten til at det ble gull i OL i Tokyo. Hesten på bildet er Saint Boy. Foto: Ivan Alvarado

Ifølge The Guardian skal en femkampstrener ha prøvd å assistere den gråtende rytteren til Tyskland som ikke klarte kontrollere hesten sin «Saint Boy».

Treneren skal så ha slått til hesten under konkurransen i de olympiske leker.

Cuoco mener hendelsen er en skam for sprangridning:

– Dette er ikke olympisk sprangridning, skriver hun på profilen sin.

Kastet ut fra OL

Cuoco eier flere hester og konkurrerer i showridning på fritiden. Hun sparer ikke på kruttet i sin Instagram-historie når det gjelder den tyske rytteren og hennes trener:

– Dette er en motbydelig, klasseløs og uvennlig fremstilling av sporten vår på så mange måter. Dette laget burde skamme seg.

Ifølge Daily Mail var det hestetrener Kim Raisner som slo hesten til rytteren Annika Schleu. Treneren Raisner skal ha blitt kastet ut av OL i etterkant av hendelsen for brudd på regler, melder The Guardian.

KJØP: Kaley Cuoco ønsker å kjøpe OL-hesten.
KJØP: Kaley Cuoco ønsker å kjøpe OL-hesten. Foto: Instagram / kaleycuoco

Cuoco hevder at Raisner og Schleu ikke kan ha gjort landet sitt stolt og mener de får andre som driver med hest til å se dårlig ut.

Vil kjøpe OL-hesten

35-åringen kommer derfor med et ønske om hesten «Saint Boy» som hun deler på sosiale medier.

Hun ønsker nemlig å kjøpe hesten for å gi den et bedre hjem:

– Jeg vil kjøpe den hesten på flekken og vise den det livet den burde hatt. Gi meg en pris, skriver dyreelskeren.

I ettertid har hun delt artikler om innlegget sitt der hun understreker at hun er helt seriøs og ikke tuller angående hestekjøpet.

Relatert