GRAVID? Flere fans undrer seg over om Kourtney Kardashian kan være gravid. Nå svarer hun på ryktene.
GRAVID? Flere fans undrer seg over om Kourtney Kardashian kan være gravid. Nå svarer hun på ryktene. Foto: Michael Loccisano

Svarer på graviditetsryktene

GOD KVELD NORGE (TV 2): Det kokte i kommentarfeltet etter at reality-stjerne Kourtney Kardashian (42) publiserte et bilde av seg selv på Instagram.

Det tok ikke lang tid før flere Kardashian-fans tok til tastaturet for å spør forretningskvinne og TV-personlighet Kourtney Kardashian det de lenge har undret seg over.

Etter at 42-åringen publiserte et bilde på Instagram av seg selv i garderoben sin, undret flere seg om Kardashian var gravid.

«Er det en baby inni der?», skriver en i kommentarfeltet.

Svarer på ryktene

Kardashian valgte i dette tilfellet å svare under på en av kommentarene som satte ut rykter om at hun venter barn med kjæresten og trommeslager Travis Barker (45).

– Jeg er en kvinne med en KROPP, skrev hun for å understreke at ryktene ikke stemmer.

Ifølge Elle skal både kommentaren fra fanen og Kardashian selv være fjernet nå.

Mens flere andre fans har spekulert videre rundt graviditetsryktene i ettertid, tar andre til kommentarfeltet for å støtte Kardashian i at hun ikke er det.

«Hvor ser hun egentlig gravid ut? Med mindre noen kunngjør at de er det, er det ikke din sak å si at de er det. Ekstremt frekt,» kommenterer en fan.

– Vet du er gravid

Også Kardashians yngre søster, Kylie Jenner (24), har vært i søkelyset den siste tiden der fans undrer seg om også hun kan være gravid.

På bursdagen sin publiserte hun bilder av seg selv på Instagram med et vinglass med alkohol i. Fansen tror likevel ikke på at glasset er hennes.

«Vi vet at du er gravid,» skriver en fan sammen med en hjertesmiley i kommentarfeltet.

Jenner har datteren Stormi fra før, som hun har sammen med rapperen Travis Scott.

Har diskutert giftemål

GIFTEMÅL: Kourtney Kardashian og Travis Barker ønsker å gifte seg, men haster ikke med giftemålet.
GIFTEMÅL: Kourtney Kardashian og Travis Barker ønsker å gifte seg, men haster ikke med giftemålet. Foto: Gary A. Vasquez

Kardashian har tre barn fra tidligere sammen med sin eksmann Scott Disick: Mason Dash, Penelope Scotland og Reign Aston.

42-åringen har datet sin nåværende kjæreste, Barker, i starten av dette året, og de skal ha blitt seriøse fort.

Ifølge Elle skal paret ha diskutert at de ønsker å forlove seg og gifte seg etterhvert, men Kardashian ønsker ikke å haste seg inn i et giftemål.

Relatert