DUSJER: Dwayne Johnson åpner opp om sine dusjvaner. Foto: Phil McCarten/Invision/AP
DUSJER: Dwayne Johnson åpner opp om sine dusjvaner. Foto: Phil McCarten/Invision/AP

«The Rock» avfeier dusj-rykter

Skuespiller og tidligere proffwrestler Dwayne «The Rock» Johnson så seg nødt til å svare en Twitter-bruker som satte spørsmålstegn ved hygienen hans.

Flere skuespillere og kjendiser har nylig erkjent at de ikke vasker barna sine eller seg selv med mindre det er strengt nødvendig.

Hygiene-erkjennelsene har ført til overskrifter i amerikanske kjendismedier, og har også fått mye oppmerksomhet på sosiale medier.

En Twitter-bruker skrev at de etter mye undring hadde kommet frem til at skuespiller Dwayne Johnson «umulig kunne være en av de illeluktende», og at de hadde blitt «knust» om det viste seg å være feil.

Da fikk hun svar fra stjernen selv.

– Jeg er det motsatte av en ikke-dusjende-kjendis. Dusj (kald) når jeg ruller ut av senga for å starte dagen. Dusj (varm) etter en treningsøkt før jobb. Dusj (veldig varm) når jeg kommer hjem fra jobb. Ansiktsvask, kroppsvask, fjerning av døde hudceller, og så synger jeg i dusjen (surt), skriver skuespilleren.

– Lett å forstå

Skuespiller og komiker Gianmarco Soresi gjenga Johnsons Twitter-melding, og spurte om ikke Johnsons dusjvaner er rarere enn å ikke dusje i det hele tatt.

Også da var Johnson kjapt frempå med et svar.

– Det er ikke noe rart med dette, min venn. Jeg trener to ganger om dagen, og tilbringer deretter over 12 timer på jobb. Jeg dusjer tre ganger. Lett å forstå, skriver han.

Vasker kun skrittet og armhulene

Skuespillerne Mila Kunis og Ashton Kutcher erkjente nylig at de ikke vasker sine to barn med mindre de er synlig skitne. Kutcher sa også at han på daglig basis kun vasker skrittet og armhulene.

I kjølvannet av dette, slang også skuespiller Kristen Bell seg på, og sa at heller ikke hun vasker barna sine om de ikke lukter ille. Jake Gyllenhaal har på sin side sagt at anser det som å være «stadig mindre nødvendig» å ta seg et bad.

En håndfull andre skuespillere og kjendiser har imidlertid sett sitt snitt til å avfeie at de ikke dusjer.

Skuespilleren June Diane Raphael, som blant annet er kjent for å gitt stemmer til karakterer i «American Dad» og «Big Mouth», skrev på fredag at hun vasker seg selv og barna sine daglig.

Poprock-sanger Richard Marx skrev på sin side at han dusjer «hver fordømte dag».

Relatert