OVERGANGSSAGA: Overgangsryktene blåser med full styrke rundt Tottenhams store helt, Harry Kane. Foto: Carl Recine
OVERGANGSSAGA: Overgangsryktene blåser med full styrke rundt Tottenhams store helt, Harry Kane. Foto: Carl Recine

Kane slår tilbake: – Har aldri nektet å trene

Tottenham-stjernen bryter tausheten.

Den siste uken er det blitt meldt av flere medier at Harry Kane ikke har stilt opp på Tottenhams treninger. Det skjer i kjølvannet av at han er tett koblet til Manchester City.

Nå slår Tottenham-spissen tilbake.

– Det er nesten ti år siden jeg debuterte for Spurs. I alle de årene har dere – fansen – vist meg utelukkende støtte og kjærlighet. Derfor er det sårende å lese noen av kommentarene denne uken, som sår tvil om min profesjonalitet, skriver Kane i en uttalelse på Twitter.

– Mens jeg ikke vil gå inn i detalj på situasjonen, vil jeg klargjøre at jeg aldri ville, og har aldri, nektet å trene. Jeg vil returnere til klubben i morgen som planlagt, fortsetter Kane.

Spisstjernen skriver videre at han ikke ville gjort noe som kan sette forholdet til fansen i fare.

Under en pressekonferanse tidligere fredag ble Pep Guardiola spurt om Harry Kane. Manchester City-manageren bekreftet interessen.

– Det er annerledes enn med Jack Grealish, han hadde en utkjøpsklausul. Harry Kane er en eksepsjonell, ekstraordinær spiss, så selvfølgelig er vi interesserte, men han er Tottenham-spiller og dersom de ikke ønsker å forhandle, er det ikke mer å si. Hvis de vil, så vil vi prøve, lød det fra katalaneren.

Relatert