DRAP: En litauisk mann i slutten av 50-årene ble natt til søndag funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog. En polsk mann i 40-årene er siktet for drap.
DRAP: En litauisk mann i slutten av 50-årene ble natt til søndag funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog. En polsk mann i 40-årene er siktet for drap. Foto: Geir Olsen

Forsvarer: Siktede husker lite av Lørenskog-drapet

Mannen som er siktet for drap i Lørenskog i helga, husker svært lite fra hendelsen, opplyser forsvareren. Han vil samarbeide med politiet

Den polske mannen i 40-årene var en av flere som var til stede i huset der en litauisk mann i 50-årene ble funnet død natt til søndag. Mannen ble mandag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Mannen har vært i et innledende avhør med politiet, men det er ikke tatt en beslutning om han vil stille i nye avhør, opplyser forsvarer Gunhild Lærum. Hun møtte tirsdag sin klient.

– Det er avtalt gjennomlesning av avhøret hans med politiet, så skal vi se hva som skjer opp mot nye avhør. Problemet er at han husker veldig lite av hendelsen, sier Lærum til NTB.

– Han er svært fortvilet over denne situasjonen og veldig lei seg, legger hun til.

Relatert