MØTTE IKKE OPP: Harry Kane stilte ikke til Tottenham-trening mandag, noe han etter planen skulle.
MØTTE IKKE OPP: Harry Kane stilte ikke til Tottenham-trening mandag, noe han etter planen skulle. Foto: Carl Recine

Medier: Kane møtte ikke til Tottenham-trening

Harry Kane (28) skulle returnere til Tottenham-trening mandag. Det gjorde han ikke. Angivelig kan stjernespissen vente seg en bot.

Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, meldte tidligere mandag at Kane ikke dukket opp på trening med laget.

Spissen skulle etter planen returnere fra ferie til Tottenhams treningsfelt mandag, men England-kapteinen var ikke å se. Det skal ikke være snakk om noe covid-19-relatert årsak til at han ikke møtte opp, skriver kanalen videre.

Tottenham er angivelig skuffet over Kane og vil bøtelegge ham, hevder Sky Sports senere mandag.

Premier League-profilen har lenge vært i søkelyset til Manchester City. De himmelblå fikk tidligere i sommer et bud på 1,2 milliarder kroner avslått.

Nå spekuleres det i om spissen streiker for å få en overgang gjennom. The Telegraph hevder at grunnen til at Kane ikke møtte på trening var nettopp for å tvinge gjennom en overgang vekk fra Nord-London.

Ifølge overgangsjournalisten Fabrizio Romano så mener Kane at han og Tottenham har en «gentlemans agreement» om å forlate de liljehvite i sommer.

Den nye Tottenham-treneren Nuno Espirito Santo var tidligere i sommer klar på at spissen ikke vil forlate klubben uten at han fikk et ord med i laget.

Kane har scoret 166 mål på 258 kamper for Tottenham.

Relatert