KOLLAPSET: Skuespiller Bob Odenkirk kollapset unnder innspillingen av «Better Call Saul».
KOLLAPSET: Skuespiller Bob Odenkirk kollapset unnder innspillingen av «Better Call Saul». Foto: Valerie Macon

«Breaking Bad»-stjerne fikk hjerteinfarkt

Tirsdag kollapset Bob Odenkirk under innspillingen av «Better Call Saul». Nå avslører 58-åringen at han fikk et hjerteinfarkt.

Odenkirk deler nyheten på Twitter fredag, hans første kommentar siden det dramatiske kollapset på «Better Call Saul»-settet tidligere denne uken.

– Hei. Det er Bob, innleder skuespilleren.

– Tusen takk. Til familie og venner som har støttet meg denne uken. Og for strømmen av kjærligheten fra alle som har uttrykt bekymring og omtanke for meg. Det er overveldende. Men jeg kan kjenne kjærligheten og det betyr så mye, skriver Odenkirk fra sykehussenga i Albuquerque, New Mexico.

Skuespilleren, som før kollapsen spilte inn sjette og siste sesong av Netflix-suksessen, avslører videre hva som gikk galt:

– Jeg fikk et lite hjerteinfarkt. Men jeg kommer til å klare meg takket være Rosa Estrada og legene som vet hvordan man fikser åreforkalkning uten å operere, forteller Odenkirk.

58-åringens representanter har tidligere fortalt at kollapsen skyldtes en «hjerte-relatert hendelse», og at tilstanden var stabil.

Odenkirk tar seg også tid til å takke produsentene av bak «Better Call Saul». Skuespilleren hyller AMC og Sony for støtten, og lover at han snart vil være tilbake på settet.

– Jeg kommer til å ta en lite pause for å komme meg til hektene, men er tilbake snart, avslutter Odenkirk.

En av skuespillerens kolleger, komiker David Cross, sa allerede før tweeten at Odenkirk var på bedringens vei.

– Snakket nettopp med Bob på telefonen, og han har det veldig bra!, sa Cross, som avslørte at Odenkirk hadde fortalt vitser og vært i godt humør.

– Dere vil høre fra ham snart. Men han klarer seg veldig bra!!!

Odenkirk har blitt nominert til fire Emmy-priser for rollen som tittelkarakteren i «Better Call Saul».

Relatert