Dette skjedde i OL i natt – 30. juli

Kjetil Borch tok OL-sølv og Karsten Warholm jogget inn til semifinaleplass. Dette skjedde i OL natt til fredag.

Roer Kjetil Borch rodde inn til OL-sølv i singelsculler, og tok Norges andre medalje i Tokyo. Stefanos Ntouskos fra Hellas tok OL-gullet. Kroatiske Damir Martin tok bronsen.

– En ære å avslutte med en medalje for laget, sa Borch til pressen etter løpet.

Karsten Warholm tok seg enkelt til semifinale på 400 meter hekk i OL i Tokyo. Han vant sitt forsøksheat på 48,65. I semifinalen møter han sin kanskje største utfordrer, Rai Benjamin.

Nyhetene: Se nattens høydepunkter øverst i saken.

Hedda Hynne var storfornøyd etter å ha tatt seg til semifinalen på 800 meter i Tokyo. Med tredjeplass i sitt heat var hun direkte kvalifisert. Tiden 2.00,76 er to 1,9 sekunder bak hennes personlige bestenotering fra superåret 2020, men det viktigste var uansett å ta seg videre.

Ola Stunes Isene er blant OLs tolv finalister i diskos. Han gikk videre etter en 10.-plass i kvalifiseringen i Tokyo. Det var i det tredje og siste forsøket at Isene sikret avansementet. Der greide han 63,26 meter.

BMX-utøver Tore Navrestad (25) kom til kort i fredagens OL-semifinale. Han endte på sjetteplass i sitt heat. Det var kun de fire beste fra hvert av semifinalens to heat som gikk videre i utslagsrittet.

Golfer Viktor Hovland er med i toppen av golfturneringen. Uvær satte en pause for konkurransen. Hovland er på en delt femteplass etter 14 hull.

Seileren Line Flem Høst fikk en 24. plass på niende seilas i laser radial. Hun er nummer sju i sammendraget. De ti beste går til en finale med doble poeng.

Relatert