NY KJÆRESTE: Nora Mørk har blitt sammen med den svenske håndballspilleren Jerry Tolbring.
NY KJÆRESTE: Nora Mørk har blitt sammen med den svenske håndballspilleren Jerry Tolbring. Foto: Stian Lysberg Solum

Nora Mørk avslørte ny kjæreste

Nora Mørk (30) har blitt sammen med den svenske håndballspilleren Jerry Tollbring (25).

Like etter mandagens pressetreff med håndballjentene la Nora Mørk ut et Instagram-innlegg med bildeteksten «Du och jag» sammen med den svenske håndballspilleren Jerry Tolbring, der de holder rundt hverandre.

Tolbring med 71 landskamper for Sverige er ikke med i årets OL-tropp, men spilte for de gule og blå i OL i Rio de Janeiro i 2016. Han har nylig meldt overgang til GOG Håndbold etter mange år i tyske Rhein-Neckar Löwen.

Mørk har tidligere vært kjæreste med tidligere hocckeyspiller og Vålerenga-profil Martin Laumann Ylven. Hun har også vært i forhold med landslagspiller i fotball, Stefan Strandberg.

Flere kjente fjes har kommentert under bildet. Landslagskollega Stine Bredal Oftedal kommenterer «Jiiiihaaaa». Anders Mol, som også er i Tokyo for å jakte OL-gull, kommenterer «Så mysigt!!». Kari Brattset har også kommentert hjerter i øya-emoji under bildet av det ferske kjæresteparet.

Norge håndballkvinner slo Sør-Korea enkelt 39-27 i OL-åpningen søndag. Deres neste kamp tirsdag mot Angola, klokken 12.30.

Relatert