HAR BLITT MOR: Christel Alsos deler på sosiale medier at hun har blitt mor.
HAR BLITT MOR: Christel Alsos deler på sosiale medier at hun har blitt mor. Foto: Braastad, Audun

Deler gladnyhet

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artist Christel Alsos (36) har blitt mor til en liten gutt.

Sanger Christel Alsos deler på Instagram at hun har blitt mor til en liten gutt. Dette er hennes første barn sammen med forloveden Finn-Erik Rognan (45).

Sammen med et bilde av seg og sønnen skriver hun:

– Jeg har aldri før kjent på så store følelser av lykke, glede, bekymring, ansvar og mening. Et hav av nye tanker og perspektiver jeg ikke ante noe om. Verdenen min er helt forandret og jeg er så fortapt og forelsket i denne gutten og vår lille familie.

Det var VG som først omtalte saken.

Avslører navnet

Sangeren deler med sine godt over 17.000 følgere at navnet til sønnen hennes er Felix Winter, og at han ble født starten av juli.

Alsos roser personalet på Ullevål sykehus som har hjulpet henne under graviditeten og en spent på den nye tiden hun har i vente:

– Dette har virkelig sprengt ut noen nye rom i hjertet, og nå banker det også på utsiden av kroppen, skriver hun på Instagram.

Møttes under TV-innspilling

I mars tidligere i år delte Alsos nyheten om at hun var gravid og ventet barn.

– Har visst blitt produsert mer enn ny plate, konserter og kanelboller i det siste. Spennende tider i vente..!!, skrev 36-åringen på sin Instagram-profil da.

Alsos møtte forloveden sin Rognan, som er fotograf og regissør, under innspillingen av «Hver gang vi møtes» i 2017. Da var hun selv med som en av hedersgjestene i programmet.

Paret forlovet seg i juni i 2019 og er samboere.

To av låtene til Alsos er tidligere brukt i TV-serien «Vampire Diaries» og hun har nylig sluppet det nye albumet sitt «A Place To Be».

Christel Alsos har ikke svart på God kveld Norges henvendelse.

Relatert