FORVENTNINGER: Det er mange som har store forventinger til den nye serien, som følger livet til «Sex and the City»-karakterene 20 år etter TV-serien sluttet å gå. Dette er det første bildet fra oppfølgerserien «And Just Like That».
FORVENTNINGER: Det er mange som har store forventinger til den nye serien, som følger livet til «Sex and the City»-karakterene 20 år etter TV-serien sluttet å gå. Dette er det første bildet fra oppfølgerserien «And Just Like That». Foto: HBO

Nytt «Sex and the City»-bilde tar internett med storm – ser du hvorfor?

Ifølge en pressemelding fra HBO er produksjonen av den ti episoder lange serien «And Just Like That» i gang. De har også sluppet det første bildet fra innspillingen, som fansen har kost seg med i Photoshop.

Innspillingsstedet til «And Just Like That» er ikke overraskende New York, hvor også mesteparten av handlingen i orginalserien fant sted.

Sarah Jessica Parker er tilbake i hovedrollen som Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon som Miranda Hobbes, og Kristin Davis som Charlotte York.

På det første bildet fra den nye serien, som ligger øverst i saken, kan man se de tre spasere i storbyen.

Nederst i artikkelen finner du humoristiske Photoshop-versjoner av dette bildet.

Flere skuespillere returnerer

Serieskaperne beskiver den nye TV-serien slik:

«Vi følger Carrie, Miranda og Charlotte som navigerer reisen fra det kompliserte livet og vennskapene de opplevde i 30-årene til det nå enda mer kompliserte livet og vennskapene de opplever i 50-årene.»

Rollebesetningen inkluderer Chris Noth (tilbake i rollen som Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) og Evan Handler (Harry Goldenblatt).

«Greys Anatomy»-stjernen Sara Ramírez blir også en del av casten, men det er ukjent hvilken rolle hun får.

Tatt internett med storm

Som «Sex and the City»-fans vet, er ikke Kim Cattrall (som spilte rollen som Samantha Jones) med i den nye serien.

Helt siden 2016 har hun uttrykt at hun ikke ønsker å delta i flere «Sex and the City»-produksjoner.

Det er mange som reagerer på at Cattrall ikke er med, og Twitter-brukere har laget sine egne versjoner av seriens første bilde.

Enkelte sier spøkefult at produsentene har tatt med en søppelbøtte for å tulle med Cattrall. Deriblant Twitter-humorist Declan Cashin, som har over 35.000 følgere:

Relatert